Mutasd

>> Egyéb2024-03-18

Tartalék pótfeklámpa és vonószem takaró fedőlap.

 
>> Szerviz2024-01-11

Olajteknő levétel és takarítás
Hidrotőkék szétszedés és takarítás
Bal oldali vezérműtengely hátsó oldali tömítő gyűrű cserélve
Vezérműszíj szett cserélve
Hosszbordás és ékszíj cserélve
Vízhűtő takarítás, kiegyenlítő tartály csere és takarítás, termosztát csere ami rendesen zár (már nagy érték), új fagyálló

 
>> Szerviz2023-12-18

Kicsit nehezen tekert az önindító és arra gondoltam hogy csak a generátor fogja vissza a hajtást mivel üzemmeleg motornál a generátornak volt egy fura hangja. Leszedtem kicseréltem, de igazából a generátor nem kezdett megszorulni viszont a hang megszűnt az "új" generátor után. Töltése tökéletes, cseréje könnyű volt a többi autóhoz képest ☺️ Későbbiekben majd önindító csere lesz.

 
>> Tuning és extra2023-08-12

Első lökös és oldalsó küszöbök nagyon megtetszettek, a hátsó lökös meg remélem nem fog túlzás lenni rajta. + pár egyéb alkatrész, elektromos csomagtartó nyitó 2x, fl közép elem szuper állapotában, német kézikönyv, fl kárpit elemek, stb. Köszi itt is az eladónak ha esetleg olvasná 😁

 
>> Tuning és extra2022-09-05

.

 
>> Tuning és extra2022-08-28

Takarítás, belső - külső festés + kívül lakk. Felnikupakok kicserélve

 
>> Tuning és extra2022-06-26

Nissan x-trail fényszórómosó átalakítva. Hozzá toldva, kapcsozva, összeolvasztva aztán csiszolás, egy pici műanyag kitt, újabb csiszolás, műanyag alapozó, szórógitt majd a szín. Fúvóka becsatlakozó csövet ki kellett egyenesíteni. Lökhárító formályához alakítva az illesztése. 2 db Rögzítő csavarba toldva lesz felszerelés előtt. Eredetiből még egy pár kapható volt 1 évvel ezelőtt, csak számomra sokért ezért a két műanyag darabért (kB. 30-32ezer). Ez 1/5 részéből meglett (maga a fényszórómosó) és nekem van olyan jó mint az eredeti, főleg hogy magam csináltam :)) Készítéshez szükséges anyagok közül minden volt itthon.

 
>> Tuning és extra2022-06-09

Vettem hozzá zender küszöb spoilereket. Ezt a fajtát ragasztani kell, nem patentos. Alul két db csavar rögzítési füle van az eredetivel egyező helyen. Nálam az egyik oldali küszöbön ezek hiányoznak, majd pótolva lesznek. Meglepődtem mikor csomagoltam ki, mivel kaptam mellé egy foltozó műanyag küszöböt harmadiknak amiről nem tudtam és elsőre annyit láttam csak hogy felemás a küszöb, de aztán csak egybe volt csomagolva a két zender küszöb :))

Rendelek is mellé új lóhere szimbólumokat és mivel nem kell patentnak a hely a karosszéria küszöbén így azok le lesznek dugózva. 8 mm-es kell és összesen 14 db.

Küszöb 10625,- + szimbólum 2 db és patent 20 db 2984,-

 
>> Autóápolás2022-05-01

Kárpitozás később...

 
>> Szerviz2022-01-06

Új üzemanyag szűrő.

Új NGK gyertyák. Megszünt a motor rászkodása. Alapjáraton billegett jobbra-balra, de a motor tartó bakokat majd ellenőrízni kell még.

Friss olaj, olajszűrő és levegőszűrő. Olajszűrő alá került egy pogácsa, benne a az olajhőfokmérővel és olajnyomásmérővel.
Régi olajba először tettem szelepemelő tisztító adalékot, járattam vele majd úgy engedtem le a régi olajat.

Kertecs cartárs adott nekem egy légzsák nélküli kormányt és két számomra hiányzó ajtókárpit csavartakaró fedő kupakot, így az ajtó része hiánytalan lesz :) itt is köszönöm neki.
Megvan a kormányhoz a jobboldali elem is, ez már korábban megvolt + beszerzett fekete betétes műszerfal elemek, amik az 1.8 és 2.0 TS-ekben voltak. Igaz ez már facelift kategória ami ehhez nem jó, csak összeraktam őket :))