Mutasd

>> Egyéb2017-02-20

Sok minden történt. Nem igazán volt időm vezetni a blogot, megpróbálok mindent összeszedni.

- teljes kipufogó rendszer, a Jano Dobnál. Végeket beigazították, minden kipuf tartó a helyén, és megerősítve nehogy leessen még egyszer, ami miatt vinnem kellett...

- Jobb oldali lengőkar csere, ette a gumi belső felét, ez meg is oldódott.

- jobb oldalon a féknyereg kisebb kátyúknál "csilingel", mivel lassan megy fel előre a nagyfék nem igazán foglalkoztam még vele. Ez marad hibának egyenlőre.

- Felszültség mérő ment az óra helyére, Gyújtásra bekapcsol, zölden szépen digitálisan írja. Ez csak kis próba, nem biztos hogy marad, egyenlőre bejön.

- Műszaki megvolt 2017.02.14, minden fasza, minden jó.

- Benzinmhttp://www.alfaamore.hu/files/sitetemp/t-1487603908-10382-blog.jpgutató nem igazán működött, ugrált, mutatott mindent ami nem volt valós, és volt hogy az üzemanyag lámpa sárga villogása az indexszel megegyező ütembe történt.
Azt hittem kábel, zárlat de nem. A műszerfal volt gebaszos, kapott új "Super"ből való műszárfalat, ami sziper szuper. A kilóméter még át tekerem a valósra és a borítása mivel az újnak kuka, ezért azokat át kell szerelnem a régiről.

-A kocsi Bognár Zolinál, Kuplungszett (Luk), ami már régóta várat magára az olaj dekni mivel a mostaniba a leeresztő bele van szakadva. Persze akkor már Motul 10w40, olajszűrő, persze akkor már váltóolaj.

- Bal első ajtó csere, mivel amivel vettem javítva volt de okádék módon, találtam egy színre fújtat sokkal jobb állapotban. Ez még egy picit lóg, majd be kell állítani.

- Hűtővíz lecserélve, Favorit G12 ALU fagyállóra.

- Hűtő elkezdett csöpögni, még várat magára de hamarosan azt is megcsinálom.

- Keresem a vadi új 4 nyári gumit. (Uniroyal talán)

-Roli csinált pár képet dobok fel egyet-kettőt.

Hirtelen ennyi. Ha valami még eszembe jut írom :)