Mutasd

>> Esemény2022-07-04

Már vagy egy éve keresgélek 164-es alfák közt, hogy egy újabb bakancslistás tételt tudjak kipipálni a listámban. De eddig vagy nagyon lepukkant, vagy nagyon drága példányok akadtak a látómezőmbe. Aztán az egyik szép reggel a facebook-ot böngészve szembejött egy hirdetés. Az autó nem is volt messze tőlem, fényképről nem tűnt nagyon gáznak, így azonnal cselekedtem.
Elmentem megnézni. 10 éve volt a papa tulajdonában a kocsi, csak 2éve meghalt az öreg és a hagyatéki dolgok nemrég rendeződtek. Az özvegynek nem volt jogsija, illetve olyan élethelyzet adódott, hogy költözni kellett és nem volt hova tenni az öreg vasat. Az eladás melett döntöttek.
Szinte gombokért sikerült hozzájutni. Na persze nem egy OT járgány, de alapnak nem rossz. Jön, megy, a motorja nem füstöl, nem kopog, a kasznin alig van rozsda (10 éve garázsban tartották).
Megszületett az egyesség, másnap ott voltam egy autószállítóval és elhoztam. Átírattam, majd mivel nem volt rajta műszaki azonnal vittem oda is. Csodák csodájára a másfél éve leállított autó csont nélkül átment a vizsgán. Úgyhogy most barátkozunk és szépen lassan elkezdem majd rendbetenni. Az biztos, hogy a flotta átlagéletkorát egy kicsit lerontottam ezzel a vétellel :-) :-)

km állás: 165.639km