Mutasd

>> Tuning és extra2010-08-20

Ismerő rábeszélt, hogy cseréljünk kerekeket, mert úgy gondolta nekem az Alfán biztosan jobban állnak majd a gyári Alfa felnik mint neki a Fiaton... Igaza lehet :)))

>> Szerviz2010-07-21

Ma elvittem a gépet futóműbeállításra, meg is csinálták volt némi összetartása....
+ vettem még a nívópálcára új gumit, meg valeó ablaktörlőgumikat.

>> Szerviz2010-07-19

Ma megejtettem az AC pumpa cseréjét, nem volt probléma, előtét szűrőt amit adtak annak nem sok köze volt a gyáriéhoz, így az maradt a régi.
Cseréltem még a jobb külső kormányösszekötő gömbfejet is, ebből úgy fest elég gyalázatos minőségűt sikerült vennem, remélem nem mostanában kell hozzányúlni, az állító részén a menet eléggé passzos volt...

>> Szerviz2010-07-13

Csak mert már nem emlékszem mikor cseréltem utoljára, mintha valamivel tisztább lenne az új....
Km. állás: 191480

>> Szerviz2010-07-11

Majd elfelejtetem bejegyezni, még a múlt héten cseréltem gyertyákat, nem vettem észre változást. Mondjuk még csak 10e Km volt az előzőekben. Tegnap pedig raktam bilincseket a vákum csövekre, először csak arra amelyik az üzemanyag nyomás szabályzójára megy majd az összesre ami a torokra csatlakozik, na itt azért már lehetett tapasztalni némi változást...

>> Szerviz2010-07-08

Ma leellenőriztem a az AC pumpát és kitakarítottam az előtétszűrőt és a környékét. Volt ugyan rajta némi piszok, de biztos, hogy nem befolyásolta a helyes működésben.

>> Szerviz2010-06-29

Ma kicseréltem a benzinszűrőt, elég tiszta lé folyott ki a régiből, de majd kiderül, hogy segített-e...

>> Egyéb2010-06-25

Már egy ideje próbálgattam az autót felesben Etanol+benzinnel, nem volt probléma, majd vettem egy elektronikát, hogy tiszta etanollal mehessek. Beszerelés után nem nagyon ment a beállítása, és pár tesztel később kiderült, hogy nem jó a lambdajelem (nagyon lassú), ez egy darabig úgy lett orvosolva, hogy Fix dúsításra lett állítva az elektronika, a motor hőmérséklete alapján, így nem is volt vele semmi gond a kissé megnőtt fogyasztáson kívül. Lambda csere után már vissza állíthattam automata üzemre, megyeget is szépen, még egy kis finomhangolás biztosan szükséges. 4. képen a progi, de még rossz lambdával.

>> Szerviz2010-06-25

Lambda csere

>> Szerviz2010-05-21

Ma ki lett cserélve a jobbos féltengely gumiharang, most szettet vettem, nem sok értelme volt...