2019-07-12

AlfaCity19

2019-ben immár hivatalosan is kétnapos lesz AlfaCity, Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója! Rengeteg program, akciók, autóbemutatók, buli mindkét este! Jelentkezz és vedd meg a jegyed már most!
Események >> 2019  

Időpont: 2019. július 12. és 13. (péntek és szombat) 2019-ben AlfaCity hivatalosan is kétnapos!

Péntek kapunyitás: 12.00 órakor. Napközben programok, este szabadtéri buli
Szombat kapunyitás: 10.00 órakor, egész nap programok, este szabadtéri buli

Helyszín: Zánkai Sport- és Rendezvényközpont, 8521 Zánka, Külterület, Hrsz.: 030/15 - Térkép
A rendezvény Facebook-oldala 

Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója idén is nagy élményekkel vár Zánkán! 2017-ben 1325, 2018-ban pedig 1410 Alfa Romeo érkezett a Balaton partjára, Zánkára, hogy részese legyen Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozójának. Ne hagyd ki 2019-ben sem, mert nagyon sok meglepetéssel készülünk!

Jövőre már 2 teljes napra béreljük ki a Zánkai Sport- és Rendezvényközpont területét, hogy még nagyobb és még színvonalasabb programmal várjunk Titeket! Mindkét nap rengeteg program vár majd. Emiatt a belépők is drágulnak, de ha időben megveszed a kétnapos jegyet, akkor mindössze 1500 forintba kerül egy napra egy személyre a belépő! Ha nem sietsz annyira, akkor is csak 1750, ha pedig csak a helyszínen vennéd meg, akkor 2000 forintba kerül egy nap! 

A programok a következő hónapokban folyamatosan kerülnek majd fel az Alfa Amore weboldalára és a Facebook-eseményhez. Kérjük, kísérd figyelemmel, hogy tudd, mikor érdemes érkezned.

Első nap: 2019. július 12. 12.00 órától. A rendezvény pénteken 12 órakor kezdődik, ekkor indul a parkolóhelyek elfoglalása. Korábban autóval nem tudsz lehajtani a partra, így arra kérünk, addig türelmesen várakozz.

Mindkét nap: Alfa Romeo bemutatók

Az Alfa Romeo magyarországi importőrének standján megismerheted az Alfa Romeo aktuális modellkínálatát és az akciós modelleket. Itt lesznek a Stelvio, a Giulia és a Giulietta jelenleg elérhető legizgalmasabb változatai!

Mindkét nap: Carrera versenypálya

A Carrerával közösen 2019-ben is felépítünk egy versenypályát, amelyen távirányítós kisautókkal versenyezhetsz majd egész nap! A legjobb három értékes ajándékokkal térhet haza.

Mindkét nap: szponzorok programjai - Támogatóink standján egész nap találsz valami látnivalót.

Péntek 19.30: Marta Vendrey

Péntek 21.30: Edo Denova

 

Szombat 10.00: Kapunyitás

Második nap: 2019. július 13. 10.00 A rendezvény szombaton 10 órakor kezdődik, ekkor indul a parkolóhelyek elfoglalása. Korábban autóval nem tudsz lehajtani a partra, így arra kérünk, addig türelmesen várakozz.

Szombat 17.00: Tombola - Tombolasorsolás, értékes nyereményekkel! Külön sorsolás az elővételes jegyek, illetve a programfüzetben lévő tombolaszelvények között. A tombolanyereményeket csak a húzáskor ott tartózkodóknak tudjuk átadni, ellenkező esetben újrahúzunk!

Szombat 19.00: SativuS koncert - A 2002-ben alakult bandát sokan a Manu Chaohoz, mások pedig a Punnany Massifhoz hasonlítják. Egyedi stílusú hiphopot játszanak, amelyben megjelenik a magyar népzene is. A Dal 2018 zenei megmérettetésen a legjobb 18 közé jutottak Lusta lány című slágerükkel. 

Szombat 20.30: Willcox

Szombat 22.00: Antonyo

Jegyvásárlás: október közepétől a www.alfacity.hu oldalon! 

Szombati jegyárak1 Alfa Romeo + 2 fő részvétele 

2018-as early bird jegyár:                                           4500 HUF
Elővételben:                                                                5500 HUF
Helyszínen:                                                                 6500 HUF
 
Péntek-szombati jegyárak - 1 Alfa Romeo + 2 fő részvétele
 
2018-as early bird jegyár:                                            6000 HUF
Elővételben:                                                                 7000 HUF
Helyszínen:                                                                  8000 HUF 
 
Figyelem: early bird jegyekből összesen 100, kedvezményes jegyből pedig 500-at értékesítünk elővételben.
Ha ezek elfogynak, online is a teljes áron lehet már csak jegyet vásárolni.

Minden elővételben megvásárolt jegy külön tombolasorsoláson vesz majd részt: 2019-ben is értékes nyeremények várnak!

Minden további vendég belépője a helyszínen fizetendő: 

Szombati belépő: 3000 HUF
Péntek-szombati belépő: 4000 HUF

Ha csak szombati jegyet vettél elővételben, de menet közben úgy döntesz, hogy mégis mindkét napon részt vennél, a helyszínen vásárolhatsz pénteki autós kiegészítő jegyet (amely 2 főre érvényes). Ára: 1500 HUF

Biztos lesznek néhányan, akik csak péntekre szeretnének majd jegyet venni, erre viszont csak a helyszínen lesz lehetőség.

A csak péntekre szóló gyalogos belépő 2000 HUF

14 éves kor alatt AlfaCity ingyenes.

Jegyvásárlás az Alfa Amore tagjainak: www.alfacity.hu (bankkártyás fizetés!)

Belépőd mellé idén is rendelhetsz AlfaCity19 matricát, különböző színekben! 


Ha elővételben jegyet vásárolsz, akkor színenként akár 5 darab AlfaCity reklámmatricát is rendelhetsz az autódra 900 forint/darab áron. Önmagában csak matricát nem tudsz rendelni. Egy darab esetén a postaköltség 300 forint. Ha legalább kettőt rendelsz, akkor a postaköltséget az Alfa Amore állja!

A matrica így néz ki, bárhová felragaszthatod az autódra. Ráadásul idén úgy készítjük el, hogy az "ott leszek" feliratot a rendezvény után kit tudod cserélni "ott voltamra". A matricákat több részletben gyártatjuk le, így az, hogy mikor kapod meg, attól függ, belefér-e a következő határidőkbe:

Ha május 31-ig rendeled meg, júniusban postázzuk címedre.

LIMITÁLT ALFACITY PÓLÓ


(kattins a képre a nagyobb méretért!)

Idén egyedi különlegességgel kedveskedünk az elővételes jegyvásárlóknak: limitált AlfaCity pólót is rendelhetsz a jegyed mellé, ami kereskedelmi forgalomba nem fog kerülni, azt csak az elővételben jegyet vásárlók vehetik meg. Azaz csak annyi készül majd ebből, amennyit megrendeltek, külön nem fogjuk ezeket forgalmazni.

Ezeket a pólókat személyesen vehetitek majd át AlfaCityben a Shopban!

A belépőd ára AlfaCity szervezett programjain túl a következőket is tartalmazza:
- 40+ oldalas programmagazin, cikkekkel, és egy matricaívvel, rajta az esemény- és a szavazómatricákkal. Külön tombolaszelvénnyel! A füzetet érkezéskor kapod meg. (Minden Alfa Romeóval érkező egy ilyen füzetet kap)
- elővételben megvásárolt jegyeddel külön tombolasorsoláson is részt veszel! 
- péntek-szombat-vasárnapi parkolást a zánkai üdülőközpont területén (csak Alfa Romeóval)
- a zánkai üdülőközpont strandjának ingyenes használatát szombat-vasárnap, 2 napos jegy esetében péntek-szombat-vasárnap (AlfaCity-karszalag legyen rajtad!)
- korlátlan strandhasználat  szombat-vasárnap, 2 napos jegy esetében péntek-szombat-vasárnap (AlfaCity-karszalag legyen rajtad!)
- a szombati napon a sportpályák ingyenes használata: strandröplabda és strandfoci (hozz labdát, AlfaCity-karszalag legyen rajtad!) 

Szállásfoglalási információk: (lehetőségek, árak, elérhetőségek): minden infót megtalálsz az alábbi pdf-ben!

Vajon 2019-ben sikerül elérnünk az 1500-as álomhatárt? Természetesen ez elsősorban rajtunk, szervezőkön múlik, hogy tudunk-e olyan vonzó programmal előállni, ami megmozgat Titeket! Mi mindent megteszünk majd. De számítunk a Ti segítségetekre is! Adjatok ötleteket, mi hiányzott, miből legyen több, mit csináljunk másképp? :) Írj nekünk: info@alfaamore.hu

Kapcsolódó írásaink:

Összesen 167 jelentkező

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kócosw2019-08-16 06:53:59 // 44347
tudod hogy ezen nem mulhat a siker 😏😁
GT Ɨ|ѯ2019-08-16 05:26:27 // 44346
tényleg, ha hozol létrát, ok:-)
Kócosw2019-08-15 20:55:43 // 44345
vagy ülj fel a tetejére a felfujhatos cucc mellé, mert olyan meg nem volt 😁😂