Most értünk Krisztihez. Ma csak pár órát tudtam online lenni munkaidőben:)))
Ráadásul elég lassú a bányában a mobil net. Viszont itt fent tökk jó. Simán tudok videót is nézni:) Kíváncsi vagyok mire elég 7Giga:)
Annak csak egy hátránya van, néha nagyon idióta módon keveri a levegőt. Pl. 23 foknál előbb jól túlfűti, aztán hideget enged be! Egyébként azt a kormánynál lévő ventit jobb inkább pucolni, vagy ha nagyon gáz, cserélni, mert az segít a levegő hőmérsékletét érzékelni a komputernek!
Elég nagyot tévedett. Az 55 a fűtéshez is használja a klímát, ha auto módban megy a fűtés, akkor is kapcsolgatja a kompresszort, az autó mellett állva, hallani is, h kattog. Ha econ módban van, akkor nem használja a klímát. A külső levegő érzékelője meg valahol a jobb oldali tükör környékén van
olyannal találkoztam egyszer, hogy a külső hőmérő volt rossz egy 55-ben, mindig -26 fokot mutatott, akkor amiatt nem kapcsolt be a kompresszor. Nem zárnám ki 100%-osan, hogy esetleg a belső szenzor is beleszólhat...
csináld magad szervópumpa csere elmarad, ma már nem tudtam vele hazajönni a melőhelyről, úgy tűnik a szervópumpa beállt.. :(
Találtam egy helyet nem messze a melóhelytől, elvileg trélereznek is. Hétfőn megpróbálom elszállítattani, aztán remélem megcsinálják a szíj-szervópumpa-vízpumpa-szervócső cserét.. :)
Aztán mos'má befejezhetné..
Jahh. Meg vannak a nyári felnik a Deltára...
Gumik is már vannak:) 205/45R16"
Most festődnek antracitra:)
Mint a téliek.
Bordó autón még szebbek lesznek:)