Szerintem (leellenőriztem!)
4 kattintás plusz egy kis scrollozás kevesebb energiát emészt fel, mint 15+ hozzászólás megírása.
Ugyanis ennyibe kerül ellátogatni a főoldalról az Alfa Amore nevű tagnak az Alfacity topikba írt hszeihez, amik között MINDEN hivatalos információt meg lehet találni. Írd és mondd. A Haleszék által leírt privát infok pedig más lapra tartoznak, de ha valakinek van egy kis szabadideje még azt is kikeresgélheti.
Arról nem beszélve, hogy a ferdítésnek elég nagy volumene ez itt: "Gondolom nem tudsz róla, mert amorén tilos beszélni erről, sőt törlés, kizárás jár érte, de idén is, ahogy mindig, most is lesz Egomban tali." Valószínűsítem, hogy valamelyik amores mod vagy admin
(vagy akár maga Alfa Amore tag. Mégpedig ITT:
"Megkérünk mindenkit, hogy hagyja abba a vitát. Most hogy már a személyeskedés, lehülyézés, bazdmegolás is beindult, tényleg teljesen értelmetlenné vált a dolog, és ha valami káros a közösségre, akkor az ez. És ezért fogunk innentől kezdve törölni." )
írta, hogy ha valaki folytatja ezt a témát olyan anyázós, bazdmegolós stílusban, mint ami már el is kezdődött, az a bús bránerbe repül az oldalról. És legyek őszinte? KURVÁRA igazuk is van!!!
És nem arról van szó, hogy gondot okoz, ha rákérdezel, nyilvánvalóan. Csak annyi a gond, hogy konkrét információkkal rendelkezve jelentettél ki dolgokat, mint pl azt, hogy aki szóba hozza az Egomi talit, azt rögtönítélő bíróság fogja főbelőni a következő alkalommal, mikor találkoznak. Vagy egy sötétített 164-es csomagtartójában végzi. 3 darabban.
Arról pedig nem tudok tökéletesen biztosat mondani, hogy "legyen komaromi tali is csak ne az egomi tali helyet,es rovasara!!!!!!!!!", mindenesetre Alfa Amore tag hozzászólásai között található olyan, ami szerint:
... "A szervezők nem beszélnek egymással?
De. Az esztergomi talákozó helyi főszervezőjével még december közepén tudattuk, hogy az idén az AlfaCity új helyszínre költözik. Az új helyszín tényével és dátumával akkor egyetértett és egy szóval sem utalt arra, hogy ő továbbra is meg szeretné rendezni az esztergomi találkozót."
Ergo - elvileg Komárom volt
idén előbb leszervezve.
Akkor tehát nincs igazad. Mert nem Komárom lett Esztergom rovására, hanem pont fordítva. (És ebbe baromira ne lásson bele SENKI rosszindulatot, mert amilyen jó kedvemben vagyok, csúnya nagy picsánrúgás lesz belőle :DD)
Amúgy egyébként, HA informálódni akarsz, akkor
Alfa Amore tag Alfacitys hozzászólásai között valószínűleg könnyedén kiismered magad.
Na.