Üdv mindenkinek !!!
én pont ezért mostam le tegnap. Nálunk ma 14:00 és 16:00 közt vonult át egy elég csúnya vihar, de most már hét ágra süt a napocska és remélem hogy holnap is így lesz.
Ne is mond! Ugyanígy jártam én is :))) Már csak egy kicsi volt hátra a kocsimosásból, amikor elkezdett esni az eső. Nem kicsit nézhettek hülyének, akik mentek az úton, hogy én ilyenkor kocsit mosok :)))
Még jó, hogy legalább az udvarban állok, nem az út szélén :)
A szomszédok hülyének néztek, esőben autót mosni?!? Volt amelyik szólt is, mintha én nem látom, hogy esik. :-) Remélem holnapra kiesi magát.
De lexarom, legfeljebb kicsit koszos autóval érkezem. :-)
Hát igen....Épp befejeztem az autókozmetikát,amikor hirtelen besötétült az ég,és elkezdett szakadni az eső.Nagy ,fehér,és szilárd formában.
Remélem holnap jobb időnk lesz.
nekem kész a vas :-)
remélem már nem fog esni
igaz a garázsban van, holnap max. bogaras lehet :-D
lemegyünk megnézzük a sok sok szép alfát
kint meg lesz bmw mini tali :-P :-D
Most tekertem le egy Bp-Győr-Bp távot. Jelentem lefelé Tatabányától Komáromig esett, Győrben szakadozott felhőzet kikandikáló nap. Hazafelé egész úton borongós, de eső mentes, enyhe délies szél, Csepelen csepergős.
Elmentem kocsit takarítani! :)
Szerintem azért esik, mert Halesz mosatott :) Az elmúlt években mindig akkor esett valamelyik találkozón, ha előtte a Legszőkébb Baltás lemosatta a kocsiját :)