Courteney Cox úgy néz ki az "új" szájával, mint a szélesszájú kisbéka!
Egyébként nem volt rossz a film, bár teljesen ugyanaz a történet, mint az első három részben, csak a szereplők mások (a három főhősön kívül)!
Mondom én, hogy üldöznek a sz@r filmek! Rákészültem megint, hogy remek lesz ez a film, hiszen Jason Statham a főszereplő! Lehet, hogy nem kellett volna rákészülnöm! Nagyon nem volt jó, nem tetszett! Talán az utolsó 10 perc, ami értékelhető! Nem ajánlom senkinek, hacsak nem unatkozni akar!
Nézd meg mert el van poénkodva a dolog rendesen :) pl.: a néger mossa a faszi haját: mondja nem habzik ez a sampon kamera lemegy a faszi lábára az tiszta hab a feka a lábkenőcsével mosta a haját és samponnal a lábát :) közben a tubusra rá volt írva csak leszarta stb... Jó film :)
Nagyon rossz, teljesen unalmas film! A főszereplő csaj jó benne, meg bunyóznak párat, de ennyi! Játszik még a filmben Antonio Banderas és Michael Douglas is, de nagyon sz@r film! Nem ajánlom a megtekintését!
Na ez egy fogós-ravasz kérdés! Azt hiszem, hogy a Kincs, ami nincs c. filmet úgy 20-szor biztos láttam! Most is volt a tv-ben valamelyik nap! Szeretem a Terence Hill és Bud Spencer filmeket! :)
Na és melyik filmet nézted meg a legtöbbször idáig?
Nálam Bruce Lee Sárkány közbe lép kb 15-ször, aztán Celentano Táncoslábú tisztelendő ... 10-szer tuti :-D
Ahogy jöttek az új részek úgy romlott a minőség. Az első részt bármikor szívesen megnézem, a második sem volt rossz de az annyira nem tetszett, a harmadikat meg 2x láttam de nem is szándékozom többször megnézni :)
Én még nem láttam egyik részt sem, viszont ezt a hiányosságomat most pótoltam! :)
Mindenkitől azt hallottam, hogy mekkora nagy film és mind a 3 rész nagyon ott van! Én azért annyira nem voltam elájulva tőle! Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem tetszett! A hölgy szereplők miatt +1 pontot adtam az értékelésnél! :)
Blitz 10/8
Kellemesen csalódtam benne. Jason Stathamnek ideje volt már valami jobb filmben szerepelni. Végig érdekes volt. Kíméletlen bosszú 10/6
Danny Trejo mindenhol ott van, ahol gonoszt kell alakítani. Nagy figura :) Fent van a youtubon a teljes film, ha valaki unatkozna :)
Most volt a tévé2-n a Cloverfield c. film! Igazából a Paranormal Activity és a Godzilla filmek ötvözete! Egy lény megtámadta New Yorkot és a menekülést egy kis kézi kamerával vették fel! Tulajdonképpen nem volt rossz! :)