tényleg jó képek, de az álvány se elég önmagában, ilyen kevés fénynél, kell infrás táviránytó hogy ne mozdítsd be a gépet miközben megnyomod, vagy időzítő. De én ilyenkor a Canon 50/1.8 -at használom, nagyon kevés fényben is tűéles képek. Csak ajánlom mindenkinek.
Sziasztok! Láttunk már fiatal srácokat tuningolni, de most itt van két szépség, amit 30-asok alkottak! Ez nem tuning! Inkább fogalmazzunk úgy, hogy saját izlésükre formáltuk autóinkat hosszú évek alatt:-) aminek soha nem lesz vége:-), hisz nem tökéletesek autóink,de törekszünk erre! Íme pár kép amit 3-om helyszínen csináltattunk!
Nem tudom milyen géppel csináltad, de a gyanum, hogy útólagosan dolgoztad meg a képeket. Túl erősek a szinek. Ezzel nagyon képeslap hatást értél el. Mesterkéltnek tűnik.Van amikor ez jó, pl az utolsó képnél. A negyediknél így eléggé kiégett a fő téma. A másik meg az, hogy figyelj a vízszintre. Ezt utólag is helyre lehet tenni. Pedig jók a képek, de néha a kevesebb a több.
Jó dolog egy 1.8-as, de azt ugye tudod hogy f4 körűl adja a legjobb képet? Ott még a mélységélesség elég szűk. Teljesen nyitott blendével lágy a kép. Amúgy milyen vázad van?
Köszönöm neked is az építőjellegű kritikát, próbálok majd figyelni ezekre. Igen az a fehér caddy elvonja a figyelmet ép azért mert fehér, idáig észre se vettem. :)
sztem rendben vannak a fotók, pár képnél a kevesebb több alapon lehet érdemesebb lenne megvagdosni őket,pl a facebookos utolso képed a passatokrol, én azt a fél passatot levágtam volna,vagy picit oldalrol csinaltam volna a kepet h kevésbé zavarjon
a behuzott képek jól adják a tempót, sztem teljesen jól követed a járműveket
kompoziciok is jók sztem, ami esetleg zavaró lehet, h egyes képek háttere elvonja a figyelmet, pl a piros golfnál a fehér dobozos átüt a háttérből, bár ez csak az én véleményem h picit jobban figyelj a zavaró háttérelemekre
Jó látni hogy jól bánsz a térrel, mozgó célpontnál. Sokan helyezik középre, rosszabb esetben másik oldalra a témát, amivel leveszik a kép lendülete.
Talán, jelzem ez szubjektív, az 5-ös és a 10-es képnél zavar a kis mélységélesség. szűkebb blendével lehet hogy jobb lenne. Kivétel persze ha szándékos volt.