Voltam fent. sajna ma szünnap van, úgyhogy a kocsmárossal nem tudtam konzultálni.
A hegyre vezető út:
A meredek rész:
A parkoló:
Itt le lehet ülni, a bal szélen indul az út fel a kráterbe:
A régi fogadó:
A Krisztina:
Felesleges kirakni. Akit érdekel megtalálja itt is, mert topiklakó.
Szervezés meg nincs, főleg nem én. Aki ott lesz ott lesz, aki nem nem. Még az sem biztos, hogy nincs más program a kinézett helyen.
Én a kocsinál 30 méternél messzebb nem megyek (mert akkor csavargónak számítanám magam), de aki akar felmehet a kráterbe, ahol az Eragon-t és a Honfoglalást forgatták :-)
Megpróbálok szerezni valami autót én is, de nem ígérem, hogy Alfa Romeo lesz, de azért megpróbálom. Megjelenhetek OFF-al is? Majd távolabb parkolok. :D
Feltehetőleg egyedül megyek, de lehet jön pár barátom is. :)
nemrossz, de jó messze van nekem időben :(
de elvben megoldható, még azt nem tudom egyedül vagy családdal jöjjek...
mondjuk ha beszélgetni akarunk akkor inkább egyedül :)
időpontilag mire gondoltatok kb?
Vagy csak egy ilyen autó mellett ácsorgós dumálgatós, nézegetős dolog, vagy beülős, beszélgetős, esetleg ezek kombinációja. Nekem oly mindegy, lényeg a kommunikáció.
Többekkel beszélgetve fel-felmerült egy olyan ötlet, hogy ismét össze kellene hozni a nyugati bandát egy kis (mini)találkozóra. Az augusztus 12-e vasárnap, 18-a szombat esetleg 19-e vasárnap jöhetne szóba. Szerintem helyileg Szany, vagy Pápa környéke lenne optimális, mivel az a távolabb élőknek is ca. félúton van (már amennyiben mehetek én is, jelzem még szigorúan OFF járművel). Ha esetleg valakinek van jobb ötlete, azt szívesen fogadnám. Egyenlőre felmérném az érdeklődést, ki mikor ér rá, stb.
Ez tényleg csak egy cseppet van messze :)
Ezzel az erővel megpihen egy kávéra az öreg a Csóri Csuka Csárdában, oszt azzal a lendülettel már tovább is jöhetne Budaörsre, ahová most hordom :)
Azért jobb híján vész esetére elraktározom, kösz .
Üdv mindenkinek, egy kis hazai pálya segítségre lenne szükségem, autócsere miatt hazaköltözik (nélkülem) Szombathelyre a gép, atyám fogja hajtani. Tudtok esetleg szervízt ajánlani? Ha jól tudom, akkor megszűnt a hivatalos márkaszervíz (asszem a Puskás Tivadar utcában volt).