Kis szemléltetés az említett HW Elite készletről.
Íme a Ferrari fal :) Ez nem az összes, ezek csak a bontatlan darabok, amik még nem kerültek ki a polocokra:
Egyébként rohhani meg nem szabad. Én is kivárom mindennek az idejét. A legfrisebb darab, az F430 Scuderia - Super Elite "bolti" ára 340Eur. Persze van itt - ott olcsóbb, de én akkor is ehhez viszonyítom, mert ez a kisker ár. Az én darabomat egy Angol raktár mélyéről bányászták elő és csak azért, mert a dobozon nem volt rajta a gyári zsugorfólia, kaptam meg, postával együtt, 65Eur-os áron, ami elég korrektnek tűnik :)))
105 darabos az 1:18 HW elite készlet (ez tartalmaz ugyanazon modelleknek különböző verzióit, de a fényezésbeli különbségeket nem) Ebben a 105 darabban már benne van olyan modell is amit, bejelentettek, de még nem forgalmaznak (ilyen pl. a zöld LeMans-i 246 GT Dino és a 308 GTB is, ami hogyhogynem, nekem már itthon figyel :)) Szóval ilyen modellből most 105 verzió van. Ehhez jön még hozzá a Super Elite kollekció, ami most 15 darabos. A "sima" elite-ből kb. 15 típus az ami hiányzik, de ami megvan, az sok esetben több színben is itthon van /California, 308 GTS, 550 Barchetta, Enzo, 512S, 250 GT Lusso, 250 GTO, stb... stb.../ A Super Elite kollekcióból 7 már itthon van, a 8.-ik (California), pedig úton van hazafelé. Szóval válaszolva kérdésedre, lassan utolérem magam és onnantól csak az újdonságokat kell beszerezni, de remélhetően meglesz mind :))
Szóval, az nem újdonság, hogy Ferrari modell befolyásoltság alatt állok :)))
Viszont van egy olyan kezdeti gyűjteményem itthon, ami ismét megér egy misét azt hiszem :))
Íme a mostani HotWheels Super Elite gyűjteményem első 7 darabja:
Mindegyik modell rendkívüli részletességgel, kézzel festett és összeszerelt darabok, valódi carbon elemekkel, igazi bőrrel és a maximalizmusig élethű kidolgozással rendelkezik. A képek nem nagyon adják vissza, de élőben ezek a darabok igazi csodák! :))
Igyexem, de idén kevesebb lesz a beszerzés. Viszont vannak olyan darabok amik ára verdesi az 5-600 USD-t , már ha beszerezhetők! Ma is láttam egy Abarth Conrero-t liciten 2 nappal a lejárat előtt valahol 60 USD-nél állt. A végére lesz vagy 200, pedig nem is a legritkább darab.