Ejha, látom született néhány szép darab! Giovanni, kösz hogy elvitted a GT-t, mert annyiért nekem is kellett volna, de az ünnepek után aligha engedhetném meg magamnak... :o) Ehhh, még a 33 SW-ért is esz a penész, ami a múltkor még Bg listáján volt... na mindegy, megmutatom, mit hozott nekem a Jézuska, ez se egy gyakori darab:
Alfa Romeo 8C 2300 Le Mans, nem éppen hajszálpontos, de azért felismerhető. Érdekessége, hogy kizárólag hajlított, festett fémlemezekből készült, állítólag ez korabeli technika... pusztán súlyra sem semmi :o) Rémálom lehetett összerakni már egy-egy kerekét is.
A közismert 1:18-as "óriás" 8C 2300 Monza is eltörpül mellette (nem beszélve az 1:43-as 158-ról). A Monzát megnézve, először abban is kételkedtem hogy a fémmodell egyáltalán Alfa Romeo (csak egy cetlit adtak hozzá, a jelvényeket lespórolták), de miután előkapartam néhány képet a Netről a Le Mans kivitelről, látszott, hogy valóban rengeteg mindenben különbözik a Monzától.
(Ennyit arról, hogy a nemrég felavatott második vitrinemmel egy időre megoldódtak az elhelyezési gondjaim... ez a dög önmagában elfoglal egy polcot :o) )