Alfás bolhapiac AlfaCityben!

2011-04-06  Alfa Amore
Idén egy hiánypótló és remélhetőleg hagyományteremtő programot indítunk el, az Alfa Amore Börzét.
Hírek >> 2011  

Régóta nincs olyan alkalom, mikor mindenki kiporolhatja padlását, garázsát, hogy olyan portékákat kínáljon, ami más számára kincset érhet. Idén először AlfaCityben erre helyet biztosítunk minden érdeklődőnek.

Az AlfaCity Börzén mindent árulhatsz és mindent megtalálhatsz, ami az Alfa Romeóhoz kapcsolódik: autót, alkatrészt, kiegészítőt és mindenféle relikviákat. Két kikötésünk van csupán, a termékekkel ne sérts szerzői jogokat, illetve ne árulj kereskedelmi mennyiségben.

A börzét bolhapiac jelleggel, az AlfaCityn belül elkülönített területen rendezzük meg. Minden eladónak magának kell gondoskodni az áruk elhelyezéséről a területen belül (azaz asztalokat, székeket, sátrakat nem biztosítunk). A börze területére a látogatók díjmentesen léphetnek be. Az eladóknak előzetesen kell regisztrálni az info@alfaamore.hu címen, illetve elővételben külön Börze belépőt kell váltaniuk, mely összege 2.000 Ft. A regisztrációt pontos névvel, telefonszámmal és az értékesíteni kívánt termékek rövid listájával kérjük elküldeni. Fontos, hogy a helyszínen nem lehet Börze belépőt igényelni!

Amennyiben további kérdésed van, tedd fel a kapcsolódó topikban, vagy az info@alfaamore.hu címen!

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore