Oldtimer kiállítás és szépségverseny AlfaCityben!

2024-05-20  Alfa Amore
Az Alfa Amore idén is megszervezi az olasz veteránautó kiállítást AlfaCityben. Ha szép állapotú, különleges, veterán korú Alfa Romeód vagy egyéb olasz márkájú autód van, jelentkezz kiállításunkra.
Hírek >> 2024  

Az Alfa Amore idén is megszervezi az olasz veteránautó kiállítást AlfaCityben. Ha szép állapotú, különleges, veterán korú Alfa Romeód vagy egyéb olasz márkájú autód van, jelentkezz kiállításunkra.

Amennyiben az autó a lent bekért információk alapján elnyeri tetszésünket, az alábbi előnyöket tudjuk nyújtani: 

Amit adunk: 
- Kétnapos tiszteletjegyet AlfaCitybe Neked és az autódnak (péntekre és szombatra)
- Kiemelt parkolóhelyet a veteránautók között, a rendezvény közepén
- Jegyed teljes értékű, jár mellé a programfüzetünk, a matricák, és a tombolánkon is részt veszel vele
- Kiposztoljuk az autód fotóját az eseménynél, hogy ott lesz AlfaCityben (és emiatt kérünk is, hogy mindenképpen gyere el)
- A közönség szavazómatricával dönti el, melyik a legszebb oldtimer. A nyertes értékes díjat kap!
- Keressük majd AlfaCity legöregebb Alfa Romeóját is (különdíjat kap majd!)
 
 
Amit kérünk: 
Jelentkezz mielőbb, de legkésőbb  július 5-ig emailben az info@alfacity.hu email címen és küldj egy rövid leírást az autódról, valamint öt, most készített fotót: bal első + jobb hátsó nézet, motortér, beltér és a műszerfal teljes szélességben
 
 
 
A jelentkezéseket AlfaCity csapata közösen bírálja el.
 
Vedd figyelembe, hogy nem az a célunk, hogy minden OT rendszámú autót kiállítsunk, hanem az, hogy egy színes, változatos autókiállításunk legyen.
 
 
Ha jelentkezel, akkor legalább a szombati napon 10 és 17 óra között hagyd az autódat a kiállítási területén!
 
Az adatlapot (amelyet a helyszínen kapsz meg) töltsd ki és tedd a szélvédő mögé, hogy mindenki lássa, miért különleges az autód
 
A jegyed a pozitív elbírálás után emailben küldjük meg, ezzel tudsz majd belépni (nem kell kinyomtatni, elég bemutatni a telefonod képernyőjén a beléptetésnél). Természetesen a jegy csak akkor érvényes, ha az előre megnevezett autóval érkezel. Minden további utasodnak jegyet kell váltanod.
 
A rendezvény előtt tájékoztatót küldünk a helyszínről és a behajtás módjáról.

Idén ezek az oldtimerek biztosan ott lesznek AlfaCityben:
 
Ez az 1959-es Alfa Romeo 2000 Spider is AlfaCitybe érkezik, hogy még izgalmasabbá tegye oldtimer kiállításunkat. Részletesen bemutatjuk majd a színpadon is ezt az autót.
 
 
Ez az 1959-es Alfa Romeo Berlina 2000 Ausztriából érkezik a rendezvényünkre. A szombati napon láthatod majd az oldtimer kiállításunk keretében.
 


Ugyancsak Ausztriából érkezik AlfaCity szombati napjára ez az Alfa Romeo F11 kisbusz. 1966-os évjárat, 50 lóerős dízelmotor hajtja, és mindössze 42 ezer kilométer van az órájában.
 
 
Veteránautó kiállításunk egyik izgalmas darabja lesz ez az 1958-as Giulietta Sprint! Idén egyébként 70 éves a modell, így megemlékezünk kicsit a történelméről is.
 
 
 
 
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity 2024 - június 28-29.

Az utolsó 3 hozzászólás:

_Ata_2024-06-18 20:53:20 // 45080
Sziasztok! Dajnos olyan esemèny jött közbe, ami miatt nem tudok menni az idei talira :(
Van egy szombati napra szolo jegyem, 6500Ft ha valakit erdekel irjon. Mindenkinek jo szorakozast es keszitsetek sok kepet/videot :)
Balázs156SW2024-06-12 07:33:40 // 45079
Tisztelt Alfás bringások! Halesszal való egyeztetést követően a kb. 1,5-2 órás bringázás időpontja változik június 28. péntek 17 00. Gyertek hozzatok bringát, és szuper helyeket fogtok felfedezni. (roller is jó, mert jók az utak!)
jano02202024-06-10 15:29:20 // 45078
Szombaton érkezünk mi is. :)