Hátsókerekes Giuliákat tesztelnek Amerikában

2011-02-03  Teddy
Az olasz Corriera della Sera szerint hátsó- és összkerékmeghajtású Giuliákat tesztelnek Amerikában, mindkét verzió a Giulietta padlólemezét használja.
Hírek >> 2011  

A napilap értesüléseit képekkel nem tudta alátámasztani, forrásaira hivatkozva közölte a hírt. Az egyik olasz autós blog viszont készített egy saját grafikát a Giuliáról. Mint írták, a Giulia a Giulietta C-Evo nevű padlólemezére épül, amely az összkerékmeghajtást is képes befogadni minimális átalakítással, így a hátsókerék-meghajtás sem elérhetetlen.

Információik szerint a Giuliát a komfortra és a kiszámítható, de agilis viselkedésre "programozzák". Ebben lehet segítségükre a kifinomult kormánymű és felfüggesztés, mindkét rendszer befolyásolható lesz, köszönhetően a Giuliában is megjelenő DNA kapcsolónak. 

A leendő motorválasztékban továbbra sincs változás,  a pletykák szerint az 1750 TBi motor mellett a Chrysler V6 Pentastar egysége is rendelhető lesz a 159-es 2012-ben megjelenő utódjához. Dízelfronton az 1.6-os és 2 literes Mjetek, valamint egy V6-os motor szerepel a tervekben.

Írta:
Tedi