Tagok >> Kati&Solo >> Spider / GTV 2.0 V6 TB

Spider / GTV 2.0 V6 TB - főkép

Blog

2009-04-24
Dübörgő

Végre megvan.Az autóm csomagtartó méretével sosem büszkélkedhettem.Viszont lapult benne egy jóságos erőlködő,amit az előző tulaj hagyott rám.Sajnos a Bass hangadó ládát kivette belőle.Na ezt most sikerült pótolnom.Most még egy spaniferrel van rögzítve,de már rajta vagyunk,az igényes megoldáson.Hát p Tovább »

2009-03-22
Várlátogatás

A mai szép napot,egy kis utazásra szántuk,Csókakő várához.A hegy lábától szépnek tűnő vár,a kellemes környék,és a borkóstolóra invitáló,tucatnyi hirdetőtábla,felettébb jó hangulatot kölcsönzött.A vár nincs túl jó állapotban,de a kilátás kárpótolt mindenért. Összességében véve szép,kellemes kirándul Tovább »

2009-03-14
Reklám

Na,itt az első. A mai napot találtam alkalmasnak,Az autó kozmetikához.Szerintem gyönyörűen letisztítottam,csakhogy méltóképpen reklámozzam a nagy eseményt. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 2.0 V6 TB
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1997
  • Színe:Éjfekete
  • Jellemzők:
    Egy brutállállat aszfaltromboló, de a Kati drágám kezében egy doromboló kiscica. Gyönyörű, metálfeketén csillogó, mikor megláttam, hirtelen szavakat nem találtam. 2.0 V6 TB motor hajtja, a turbó csodálatosan szusszan váltáskor, imádok libabőrösen a bőrülésbe tapadni:) Ismerkedünk, de úgy néz ki első benyomásra, hogy szerelem szövődik:)
  • Extrák:
    18 colos alu, 225/40 ZR18-as gumma, Alpine mp3, Mac audió erölködő, finoman hangolt sportrendszer, gázgyorsító bújik alatta.
  • Egyéb:
    Há vaze:D Nekem elég:D

Fotóalbum