Tagok >> ingegnere >> Spider / GTV 2.0 JTS Medio

Spider / GTV 2.0 JTS Medio - főkép

Blog

2022-05-13
XXI. Selenia Rally

Az autó a verseny előtt összeállt, és nem is hagyott cserben. Először kb 2003 környékén vettünk részt Selenián, akkor még a piros GTV-vel. Akkor, életünk első versenyén 2-ok lettünk. És most, közel 20 év után, ismét sikerült behoznunk a 2. helyet. Óriási szerencsénk volt és természetesen nagyon örül Tovább »

2022-05-12
Gyári gyertya? Ennyi lenne?

Hibafeltáró oknyomozásom során eljutottam egy korábban a FIAT-nál dolgozó autóvillamossági szerelőhöz. Előadtam a hibajelenséget, miszerint random leáll az autó, és csak computer resettel hajlandó újra elindulni. Ő csipőből rávágta, hogy az lesz a hiba, hogy nem gyári gyertya van benne. Ugyanilyen p Tovább »

2022-05-09
Üzemanyagrendszer felújítás

Mivel még mindig küzdök a random leálással, gondoltam, górcső alá veszem az üzemanyagrendszert. Először az üzemanyagszivattyúval kezdtem. Ez még nem volt bontva - egyébként az egész autó alig volt megbontva, a gond ott van, ahol megvolt. A tápszivattyú alján vastagon állt a trutyi. Ezt alaposan kiti Tovább »

2022-02-19
Hifike

Bár az autó még nem tökéletes, kénytelen voltam kicsit átalakítani a botrányosan gyenge gyári hangrendszert. Beruházás nem történt, abból építkeztem, amit itthon találtam a régi cuccaim között. A fejegység egy Pioneer DEH-80PRS lett, ami nem szép ugyan, de cserébe jó. A kijelző színét be lehet á Tovább »

2022-02-17
Termosztát csere, vezetékek tesztelése

Kicseréltem a termosztátot, mint lehetséges hibaforrást. Ez jó döntésnek bizonyult, mert nem zárt rendesen. Így már hamar eléri az üzemi hőfokot, és a jeladó is jó értéket ad. Ezzel párhuzamosan leteszteltem az összes gyújtással kapcsolatos vezeték ellenállását. Mindenhol folytonos a vezeték, alacso Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 2.0 JTS Medio
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe: Blu Lightning Met.
  • Jellemzők:
    2021 augusztusában vettem egy itteni tagtól, aki egy itteni tagtól vette..... tehát az autó előélete nagyjából ismert. 2012 óta az első Alfám. Előtte a Spider/GTV soha nem volt a térképemen, de az idő ezeket az autókat is klasszikussá tette. Most úgy érzem szerencsém volt vele. Kevés kilóméterrel, nagyon szép állapotban került hozzám. És nálam se lesz rossz dolga.
  • Extrák:
    Fekete bőr, sportfutómű, elektromos tető, klíma.

Fotóalbum