Tagok >> Mirrmurr >> Alfasud Sprint Alfa Sprint 1.5 1984

Alfasud Sprint Alfa Sprint 1.5 1984 - főkép

Blog

2014-11-19
Restaurálás 1.

Restaurálás. Hosszú idő után végre idén nyáron nekiestem. Attis segítségével, aki szétszedte a blokkot, kapott egy felújítást, szimmeringek, tömítések cserélve lettek. Szelepek megtisztítva, sikolva. A futómű darabokra van szedve, mindent fémtisztára puccolok(homokfúvás, csiszológép, drótkorong, zsí Tovább »

2013-01-27
Téli álom....

Érhette el a szerelőmet, mert kb 2 hete semmi sem történt a kocsival. Illetve annyi, hogy egy lendületes hólapátnak köszönhetően szerezhetek be egy jobb hátsó lámpabúrát. Úgy fest, Iván tud szerezni egy Sprintre való hátsó szárnyat. Igaz, nem lesz típus tiszta így a gép, de szerintem efölött még az Tovább »

2013-01-09
Ez+az

Került bele egy új Varta akksi, néminemű szélvédőmosó és fékfolyadék...Fékek elvileg a hétvégére készen lesznek. Tovább »

2013-01-05
Találkozás, egy régi szerelemmel....

Ma végre az eddig csak papíron birtokolt autó fizikailag is a tulajdonomba került...Régi gazdája torokköszörülések közepette búcsúzott el tőle...Gondos, jó gazdája volt. Remélem, hogy méltó leszek én is az autóhoz...Kb 18 éves korom óta tetszettek az ALFA Sudok, egy jó barátomnak akkor az volt. Aztá Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum