Mutasd

>> Autóápolás2014-11-19

Restaurálás. Hosszú idő után végre idén nyáron nekiestem. Attis segítségével, aki szétszedte a blokkot, kapott egy felújítást, szimmeringek, tömítések cserélve lettek. Szelepek megtisztítva, sikolva. A futómű darabokra van szedve, mindent fémtisztára puccolok(homokfúvás, csiszológép, drótkorong, zsíroldó, trisó segítségével). Passzíválás, lakkbenzines lemosás. Utánna 3 réteg cinkspray, 2 réteg korroziógátló alapozó, majd a végén a fekete fényezés a futóműelemeken. Az összes szilent cserélve lesz. Elektronika vissza lesz állítva az eredetire. A Gerytől kapott homlokfal fémtisztára puccolása folyamatban...

 
>> Esemény2013-01-27

Érhette el a szerelőmet, mert kb 2 hete semmi sem történt a kocsival. Illetve annyi, hogy egy lendületes hólapátnak köszönhetően szerezhetek be egy jobb hátsó lámpabúrát. Úgy fest, Iván tud szerezni egy Sprintre való hátsó szárnyat. Igaz, nem lesz típus tiszta így a gép, de szerintem efölött még az OT vizsgán is átcsúsznak( kb. fogalmuk sem lesz róla, hogy van vagy nincs rajt gyárilag).

 
>> Esemény2013-01-09

Került bele egy új Varta akksi, néminemű szélvédőmosó és fékfolyadék...Fékek elvileg a hétvégére készen lesznek.

 
>> Esemény2013-01-05

Ma végre az eddig csak papíron birtokolt autó fizikailag is a tulajdonomba került...Régi gazdája torokköszörülések közepette búcsúzott el tőle...Gondos, jó gazdája volt. Remélem, hogy méltó leszek én is az autóhoz...Kb 18 éves korom óta tetszettek az ALFA Sudok, egy jó barátomnak akkor az volt. Aztán végül is nem Sud, hanem egy Sprint sikeredett..