146 2.0 ti - főkép

Blog

2014-05-16
Gólyalábak

Sikerült szereznem két komplett gólyalábat 1.6 TS-ből. Végre kikerültek a dízel rugók és a rossz teleszkópok. Álom autó lett. A futómű tulajdonságai megegyeznek 159SW futásával. Igen megnyugodtam. Úgy tűnik az autó így már megmarad nekünk még egy ideig. Tovább »

2014-04-08
Ez van, ha megbontják a rendszert

Trafó cseréhez lebontódott a burkolat. Kiderült, hogy ereszti az olajat a szelepfedél. Az olaj befolyik a gyertyákhoz, ahol eszi a kábeleket. Ezért jár néha zaklatottan a motor és húz át az elektromosság. Beszerzés folyamatban: 8 gyertya, kábelek, szelepfedél tömítés... A legfontosabb elektromo Tovább »

2014-04-02
Felújítás II. kör

Elindult a felújítás második köre. Ma a vezető ülés lett rendbe téve. A programba hiba csúszott, mert szétszakadt a háttámla kárpitja. Annyi baj legyen. Javítani fogjuk. A kipufogó is meg lett hegesztve. Pár hete új légmennyiségmérőt is kapott. Jövő héten pedig megy elektromos javításra. Onnan Tovább »

2013-12-09
Vizsga

December elején sikeres műszaki vizsgát tett az autó. Egyedül a hátsó fékcsöveket kellett kicserélni. A többi probléma nem befolyásolta a műszaki vizsga kimenetelét. Emiatt igen boldog vagyok. Karácsonyra kapott is az autó azonnal egy teli tank benzint és egy alapos mosást. Bízom benne, hogy ilyen s Tovább »

2013-10-08
Giotin

Lányom első óvodás szülői értekezletén üldögélve azon járt az agyam, hogy mi okozhatja azt, hogy a csomagtér ajtó a belső gomb megnyomására nem nyílik ki. (Azt hiszem nem vagyok még érett szülő...) Körbejárva a témakört rájöttem, hogy nyilván a fáradt teleszkópok okozhatják ezt a problémát. A két go Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 2.0 ti
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:Grigio Metal
  • Jellemzők:
    Szép. :-) Vannak vele gondok, de melyik autóval nincsenek!? Bele vagyok szeretve.
    A motort azonnal csapágyazni kellett és a nagyszerviz még az olajpumpa cseréjére is kiterjedt... Apróságok vannak még hátra. Szépen lassan megcsinálunk rajta mindent.
  • Extrák:
    ABS, klíma, könnyűfém felnik, elektromos minden ablak és tükör, Hi-Fi, központi zár, riasztó, erősített futómű, metál fény

Fotóalbum