Tagok >> toto70 >> 156 1,9 JTD SW

156 1,9 JTD SW - főkép

Blog

2015-07-16
Klíma szenvedésesdi.

Valamikor a nyár elején már foglalkoztam a klímával. Gáz van, csak szelep, vagy ventillátor ellenállás lehet. Mindkettőt cseréltem, javítottam, a probléma maradt. Adig-addig, hogy álló helyben - persze a klíma dalrafakasztás próbálása közben- eldurrant egy klímacső gumi része, és elszállt az összes Tovább »

2015-07-16
Hurrá! Nyaraltunk volna.

Éljen! Megjöttek a rendelt alkatrészek, amiket szerelőm kért, és amiktől várom a csendes kopogásmentes utazást. folyt.: Nos nem lett kopogásmentes. Nincs csendben az új monroe, ruville, ocap trió. Valahol, fent az un. toronycsapágynál - ami csak egy szilent - nyekereg, nyiszog a bal oldalon. R Tovább »

2015-07-13
Már látom a végét.

Telnek a napok. Jövök megyek, mindennapi használatban az autó, nem csak hétvégén állok ki vele. Bár lehet akkor jobban bírná... Félegyházáról hazafelé jövet egy vw golf ültetve meg minden, éppen letolni készült az útról, de úgy, hogy már a csomagtartóban volt, mint az oroszok a spájzban anno. Nem h Tovább »

2015-06-12
Szopóroller folyt köv.

Nos. Elmentem autóvillamosságis haveromhoz, ott ő feldugta a félmillás autómat a félmillás ketyeréjére, és lökte a hibát: ventilátor első fokozat. Okozhatja a klíma hibáját. Telefon Alfa albáéknak, kiderült, hogy csak gyáriban van 24ezerért plusz áfa. Nevetséges!!! Egy max 2500.- cucc... No komment. Tovább »

2015-06-05
Szopóroller

Azthiszem így hívják mikor egy olyan gépet fogsz ki, amit úgy adtak el neked, hogy csak addig működjön jól, míg kifizeted. Nos megvettem szépségemet , és azóta majdnem a vételi árának a felét ráköltöttem. Most csak hogy ne érezzem jól magamat, kiderült gépretétel alapján, hogy nem működik a hűtő ve Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum