Tagok >> tipoatti >> 156 1,6 TS Distinctive Sportpacket

156 1,6 TS Distinctive Sportpacket - főkép

Blog

2014-05-09
Igazi olasz .inya. Ez is. :)

Tudtam, hogy sokáig nem lesz nálam - magáért beszélt az állapota és az opciói. A foglaló kifizetésének napján offkorsz okvetlen muszáj volt a check engine lámpácskának tudatnia velem, hogy a hátsó lambdának éppen most fújt a bíró. Előbbiek megállapítására Zé.-nél került sor, az alkatrészt meg is ren Tovább »

2014-04-26
lilásbarnásfeketecsemege

Szóltak, hogy rám vár, így megvettem. Muszáj volt, az oldalamon az autó leírásából kiderül, hogy miért... Nem is volt nagyon alacsony a vételár, ennyiért már lehet kapni 156-ot - de tudjuk, milyeneket. Nos, ez nem olyan, az olyanok nem az én kávéházam. Ma Ákos barátommal ( "@kos" nick ) egy egé Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1,6 TS Distinctive Sportpacket
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:nero fuoco
  • Jellemzők:
    2001-es gyártás, 2002-es magyarországi új forgalomba helyezés. 195000 futott km. Makulátlan műszaki állapot, szervizelt autó. Mindene kifogástalanul működik, hibamentes. Esztétikailag korának megfelelő hibák akadnak, de nagyon jó megjelenésű verda. A színe parádés, hasonlít a nagyvadak nero vulcano-jához: napsütésben lilás-barnás! A rétegvastagság mérés alapján törésmentes, kizárólag a motorháztető fényezett, a maximális érték ott is 320 mikrométer... Az előző gazdája nem igazán használta, viszont rendszeresen szervizelte. Van ilyen, nem az első eset a precedensemben. :)

    Új kora óta minden okmány, kódkártya. 3 db. kulcs, vezetett szervizkönyv 120000 km.-ig, egy halom szervizszámla. Friss ( 04.25 ) vizsga.
  • Extrák:
    Ami a sportcsomaghoz és a distinctive felszereltséghez tartozik + téli kerékszett és egy komoly lopásgátló applikáció.
  • Egyéb:
    Jó és szerethető autó.

Fotóalbum