Blog >> kárrendezés

>> Egyébystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-04-11

Minden papír megjött, minden helyről. A közútkezelő fizetési jóváhagyását és a rendőrségi feljegyzést ma vittem el a biztosítóhoz. Kiszámolták, hogy a károm 50ezer valamennyi forint. Persze ha viszek számlát, akkor arra fizetnek, de nem volt kedvem még ezzel is görcsölni, nagyjából ennyiről tudtam volna számlát is vinni. Úgyhogy elfogadtam az összeget, állítólag 2 héten belül a számlámon lesz.
Nem hiányzott ez az egész procedúra, de nem is rokkantam bele, és meglepően kellemesen álltak mindenhol hozzá a dolgomhoz. Nem volt hőbörgés, sőt kifejezetten segítőkész volt mindenki. Persze ez a minimum, de sajnos sokfelé vannak rossz tapasztalatai az embernek. Mindenesetre pozitívan csalódtam az ügyintézésben.

2008.04.24.:
A pénz még nem érkezett meg. Ellenben jött egy telefon a biztosítótól, hogy kéne nekik a kocsi törzskönyve. Nem igazán értem, hogy minek, mindenesetre megkérdeztem a nőtől, hogy ez miért most jutott eszükbe...? Végül is nem kaptam konkrét választ. Bescanneltem, el e-mail-eztem neki. Várom a fejleményeket.

2008.05.08.:
És végre megérkezett ma a pénz. El sem hiszem, hogy végre lezárult az ügy. Ideje volt, de túl vagyok rajta, és végül is megérte. Minden olajozottan ment az elején, a pénz átutalása húzódott el csak.

>> Egyébystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-03-07

Ma a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt-nél kezdtem a napomat. A hölgy nagyon kedves volt, mindent elmondott, amiről tudnom kell. Megírtuk a jegyzőkönyvet, és elmondta a további teendőket. Miszerint az Allianz biztosítóval fel kell vennem a kapcsolatot, ők fogják szemlézni az autómat. Hát, kíváncsian várom a további fejleményeket, bízom benne, hogy minden simán fog menni.

Voltam a biztosítónál, egyelőre gördülékenyen megy a dolog. Bejelentettem, kitöltöttem, stb... Kedden lesz az autó szemléje. Meg hétfőn még felkell hívnom a rendőrséget, hogy küldjék ki nekem az ő jelentésüket is, mert a végén azt is csatolni kell majd az egészhez.