2014-02-09

XIV. Alfa Amore Pókerverseny

Zoli leugrott pókerezni a Doyle-ba, beállt a sorba, befizette a pénzt, majd beült egy versenyre. Akkor még nem tudta, hova keveredett.
Események >> 2014  

Zoli örömmel vette, hogy bekerült egy 28 résztvevőből álló versenyre. Kicsit furcsállta, hogy majdnem mindenki ismer mindenkit, de ő csak a lapokra koncentrált. Nem zavarta meg, hogy trófeák vannak az eredményjelző mellett, de az sem, hogy az asztalánál egy másik Zoli úgy megrémült a lapoktól, hogy hanyatt vágódott a székkel. Az viszont talán már kezdett neki gyanús lenni, hogy az elsőként kieső Jack-et egy lófejjel jutalmazta a társaság.

Az immár törzshelyünkké vált Doyle Póker Klubban három asztalon zajló versenyen nagy összecsapások voltak, Hudini erőszakosan kezdett: már a 100-200-as vakszintnél is előfordult, hogy ötezres hívásokkal háborította fel ellenfeleit. Szép lassan gyakorlatilag majdnem mindenkit kiejtett az asztalánál, aztán végre elültették egy másikhoz. Ott sem örültek neki. 

Szerencsés Finuccinak nem hozott szerencsét, hogy magára kente a kókuszgolyót: idő előtt, mindenkinek megmutatva eldobta a lapjait, amivel tekintényes stacket nyerhetett volna.

A lányok közül Szalamandra vitte legtovább, a döntős asztalon a 7. helyről kiesve lett övé a legjobb női versenyzőnek járó díj.

A döntő asztalra jutva Zoli már tudta, hogy egy alfás háziversenybe keveredett. Itt már nagy harcok voltak, végül Hudini szépen lassan ezt az asztalt is kivégezte. Hárman maradtak a végére, Hudini, Zoli és Gyula. Utóbbi kettő többször próbálta Hudinit megszorongatni, egy rövidebb időre úgy tűnt, hogy mégsem lesz első, de végül visszaküzdötte magát, és megérdemelten győzött. 

Zoli végül második lett, hívatlan vendégként, de ekkor már ez senkit sem zavart, sztorijával belopta magát a társaság szívébe. A jelenlévők egyetértettek abban, hogy a következő versenyünkre is meg kell őt hívnunk. 

Íme a döntős asztal végeredménye:

 10. Fábry "Hondás" Peti (Halesz vendége) (eddigi legjobb helyezése: 1.)
9. Rolibaba (eddigi legjobb helyezése: 5.)
8. Kraszy (eddigi legjobb helyezése: 5.)
7. Szalamandra (eddigi legjobb helyezése: 5.)
6. Gerissimo (3. és 11. versenyünk 1. helyezettje)
5. Imhotep (első döntős asztala)
4. ALFArkas (első döntős asztala)
3. Gyula (Jack vendége) (eddigi legjobb helyezése: 6.)
2. Zoli (véletlen résztvevőnk)
1. Hudini (eddigi legjobb helyezése: 2.)

A 15. versenyünk tervezett időpontja április 13.

Van egy összesítő táblázatunk is arról, hogy az eddigi indulóink hány pontot szereztek. Az első 10 helyezésért jár pont, az első helyért 10, a tizedikért pedig 1. (Értelemszerűen a második helyezés 9 pontot ér, és így tovább :) Terveink szerint a 15. verseny után az első három helyezett kap majd valami különdíjat, így érdemes a következőre is eljönni pontokat szerezni!

Íme tehát az első 14 versenyünk összesítése. Szözsi még úgy is vezet, hogy a 14. versenyt kihagyta. Gerissimo a mostani 6. helyezésével felkerült a második helyre, Blacky és Mike nem hozott pontot, így ők maradnak holtversenyben a 3. helyen. Hudini közelít, a 15. versenyen még bármi lehet!

Szözsi 49
Gerissimo 46
Blacky 41
Mike 41
Hudini 25
Gabcsi 25
White Lady 21
Diny 18
Willy 18
Dóri (Gerissimo vendége) 17
Fábry "Hondás" Péter (Rita vendége) 16
Nagy Zoli (Bazsi vendége) 16
Niki 15
Avion 15
Jack 14
Gyula (Jack vendége) 13 
Tipoatti 13
Tóth Attila (AutoGlym) 12
Jarlaxl 12
Toboz 12
Finucci 11
Halesz 11
Imre Zoli (véletlen vendég) 10
Szalamandra 10
Ati (Szözsi haverja) 10
Baby 10
Povizoli 10
Zori 10
Kraszy 9
Rolibaba 9
Timpiri 9
Gyozi155 9
Zsolt (Gabcsi vendége) 8
Bazsi  8
Sly (B@rney vendége) 8
Tica 8
ALFArkas 7
Brigi (RicS vendége) 7
Edit (Avion vendége) 7
Imhotep 6
Andy 6
Ystuc 6
Attie 5
Borsos Tamás (Mike vendége) 5
Gegee 5
Gyuri (Halesz vendége) 5
NaTo 5
Oláh Dávid (amorés testvér) 5
Bence (Szözsi vendége) 4
AdamGT 4
Adri (amore tag vendége) 4
Giulio (olasz versenyzőnk) 4
Pozsi85 4
B@rney 3
Runyi (amore tag vendége) 3
Tóth Attila (Tinamu vendége) 3
Drapál (Szözsi vendége) 2
Totti 2
Bucsu Balázs (Autoglym vendége) 1
Jucus (Haro vendége) 1
Szebi (amore tag vendége) 1

 

 

Kapcsolódó topic: