Mutasd

>> Szerviz2009-04-24

Kilyukadt a kipufogóm.Először csak azt hittem ereszt valahol a toldásnál,szép öblös hangja volt.Lassan azért kezdett zavarni,így aláfeküdtem,hátsó dobot leszedtem,és itt az eredmény.
Szépen kiégett.A kék szín a rozsdaátalakító színe,ami aztán megfeketedik.
Végül ha már aláfeküdtem,lekentem a hátsó hidat is.

>> Autóápolás2008-04-11

A mai napon aprobb és nagyobb fényezési hibák kerültek kijavitásra,bal sárvédő,jobb első ajtó,a tanksapka alatti folt,és hátul a két oldallon apróbb sebek voltak,valamint a héten megnyomták a bal hátsó ajtót ,az is ki lett javitva.Gyönyörü munka lett!!!!
Köszönet Zolikának!!!

>> Egyéb2008-03-06

Szereztem egy donort alfikához,lassan megkezdődik az átépités,teszek fel majd képeket is.

>> Autóápolás2008-01-02

Ma végre sikerült felrakatnom a téligummákat is.Vége a csuszkálásnak.

>> Szerviz2007-12-29

Kiszedttem az ablakmosó tartályt,nem volt egyszerü mert valami barom odapopszegecselte,egy fém tartókonzolhoz,igy erővágóval kellet kibontanom.Kimostam,miután kiengedett belőlle a TÉLI szélvédő mosó(MOL KUTON VÁSÁROLT),ugyan is tökig belefagyott.Holnap kiderül ,hogy müködik-e.

>> Autóápolás2007-12-27

MA BESZERELEM AZ UJ KÖDLÁMPÁT A TÖRÖT HELYETT.

>> Szerviz2007-12-26

24.-én este alfika szive ujra beindult.Szeretném megköszönni egy nagyon jó szerelönek barátnak, és a barátoknak,hogy segitettek összehozni az uj szivet.Lett egy uj kuplungtárcsa is cserélve.

 
>> Szerviz2007-10-19

sajna ma alfika megadta magát tatabánya felé féluton.hajtokarcsapágyra gyanakodtak a hozzáértő emberek,szerdán megy a szerelöhöz,aztán meglátjuk.addig sajna semerre sem megyünk.

 
>> Szerviz2007-10-06

hosszu huzavona után nekiálltam toronycsapágyat cserélni.Nem egy emberes munka az biztos. Leszedni a lengéscsillapitot nem nehéz,viszont miután eltörtem a legnagyobb csökulcsomat,hogy ráfogjak a tengelyre,akkor bedurrantam,és elrohantam a gumishoz,lazitsa le nekem az anyát a csattogossal,igy tudttam csak leszedni a tengely végéröl.A többi ment simán.Kivéve az összerakást.Trükkös,a rugot össze kell huzni,miután fönt megfogattam a csavarokat,alul rátehénkedtem és ketten beküzdöttük a helyére a többi 4 csavart.Röpke négy óra alatt megvolt.-))

>> Szerviz2007-10-02

Ma le eresztettem a vizet,meglepöen tiszta volt,azért slaggal átmostam,adtam neki bárdi féle téli fagyállót,ez most már tavaszig letudva.