Mutasd

>> Egyéb2010-05-08

A benzines 156 elment... Nagyon-nagyon szerettem, de így döntöttem.
Megnéztem a kínálatot és úgy döntöttem, hogy a német használtautó lesz a megoldás. A futómű olyan csendben van, hogy a kék akkor sem volt ilyen csendes, mikor vettem. (2.5 éves volt és 50.000km volt benne!) Hihetetlen! Kiváncsi vagyok, hogy mikor szólal meg benne valami. (Ezek nem utak, csak fizetünk értük!)
Teljesen máshogyan megy, mint a benzines. Nem olyan hirtelen haragú a gázpedálra, de nagyon szorít, ha nem engedem el. Korábban volt régi TD-m. Na ez úgy megy, amekkora gázt adok. A régi kiakasztotta a turbót és ment, ez annyira pörgeti, amekkorát nyomok. -ez az érzésem-.
123450km van benne, eddig Hamburg utcáit rótta. Egy német fazon volt az első tulaja. A belseje szép állapotban van, valamit mindig cuccolt vele, de nincs össze ..aszva, összertörve, ne hiányzik semmije.
A fésték gyári mindenhol (110-150mikron)
Iszonyatosan stabil ezekkel a kerekekkel! Mintha sínen.... Tényleg! A kék is jól ment a 205/55-16-al, de ez klasszisokkal jobb!
A barátaimnak jobban tetszik, mit a kék. Nekem a bézs belső hiányzik kicsit. Ennek viszont valami fura, durvának tűnő anyagból van a belseje. Szép is és kényelmes is!