Mutasd

>> Autóápolás2020-10-21

Zárhíd burkolat ez talán...?!
Mindegy is, kezelésbe vettem,mert eddig nem volt hozzá kedvem.
Eléggé oxidos volt, pattogott le a festék róla, jó ronda volt, valaki már kókányolgatta. Elötte képem nincs. Fémig kellett túrnom az egészet, 2óra vakarás után nyilván főként magamat szidtam ,hogy minek kezdtem ebbe bele :) Cink alapozó után mattfekete lett, és visszaszereltem.

 
>> Esemény2020-09-13

Műszaki pipa, és ha már műszakira ment, lett egy új adatlap kiállítva amivel a színét áttudtam íratni sárgára. Nyilván nem ment ez sem egyszerűen, nem szeretek "magyarországozni" ,de ez tényleg egy vicc. Első körben szerintük ez egy Alfa Spider, majd mikor visszamegyek,hogy ez nem kabrió, akkor még nekik áll feljebb,hogy megmozduljanak és kijavítsák a rendszerbe.
Nagy nehezen lett új forgalmi is, és a vizsga :
2022.09.11-ig érvényes.

 
>> Tuning és extra2020-08-02

Átkerült a 147ről a GTA felni a GTV-re. A 18-as GT felni szett eladásra kerül. Elötte újra lettek fényezve grafitról ezüstre. Valami ford színt választottam, meg kapott még jó sok fehér gyöngyházat bele, szép szín. Elöl 15mm hátul 20mm nyomtáv van jelenleg. Ahogy nézem hátra elférne még több is, de egyelőre így marad. Amúgy tetszik, brutális a 330-as fék a 17es felni mögött. :)

 
>> Szerviz2020-07-24

Tekintve ,hogy a GSP csapágyak 1000km után elkezdtek búgni, és 2hónapja garanciába csücsülnek, megunván ezt, vettem 2db csapágyat, és várom a csodát.
160200km-nél cseréltem.

 
>> Tuning és extra2020-07-07

A gyári ködlámpa foglalata ki volt törve. Nem igen használok ködlámpát, de az viszont idegesít ha valami nem működik.
Miutan kaptam egy pofátlan és egyben nevetséges árat egy pár ködlámpára egy embertől (aztán egy Alfa bontóstól 6-od annyiért is) végül mégis új projectorokat vásároltam ami modernebb, szebb, erősebb, és még annál az árnál is harmad annyi. Faragni pedig jó :) Vásároltam hozzá vízzáró csatlakozókat is, melyeket forrasztottam, zsugorcsöveztem. Jó lett volna ha találok kadmiumsárga verziót , de olyat nem találtam.

A képen az index/ helyzetjelzőt elfelejtettem vissza dugni, később feltűnt :D

Az egész project 3500ft-ba került. 😁✌️

A fényszóró projectorba van 4300K-es ledem is, de azt túl modernek találtam, így 3000k-s sárgát is vettem, jelenleg azzal járok.
Párom szerint olyan, mint egy trabant 🤣

 
>> Szerviz2020-06-23

Sajnos az idei szezonra elillant a klímagáz.
A kompresszoron észrevettem a zöld festék nyomait, valamelyik O gyűrű volt a ludas a 3ból. Kicseréltettem mindhármat, persze nem ment zökkenőmentesen ez sem, a spiáter amire csatlakozik a klîmacső eltört. Vadászhattam másikat...
Fel lett töltve most megint jól teszi a dolgát.

Mivel van ózongenerátorom így egyuttal már itthon ki is fertőtlenítettem a klíma rendszert, és megtankoltam 100-as benzinnel.

 
>> Szerviz2020-04-16

Ez már a 2.0 verzió, ugyanis rendeltem már mindkettőből. Előre amit küldtek nem volt jó hozzá, a hátsó amit vettem (Magneti Marelli) nem tartotta meg az ajtót. Vicces. Visszaküldtem őket. Most rendeltem előre Magnetti Marellit, véégre működik, hátra pedig 156-os géptető teleszkópot, többek tanácsára. Így olyan erős,hogy magától felnyitja, tök frankó :)

 
>> Szerviz2020-04-08

Kicseréltem a felső vízcsövet, mert nem volt abban az állapotban amiben bíztam volna. Gyárival megegyező csövet nem találtam ,így rendeltem külföldről szilikont, ami hajlítható.
Megjött, beszereltem, nagyon örültem. Majd hazaértem ,és másnapra tócsa a kocsi alatt. Ezt eljátszottam 4x . (ilyenkor mindig víz leenged stb...) Műhelyben sosem szivárgott. Meguntam a gagyi awab bilincseket, "sajnos" olyan vastag ez a szilikon cső, hogy nem lehet akkora erővel meghúzni, hogy fogjon rendesen, mert hamar megszakad. Ezért teherautó bilincsekre cseréltem, most pengének tűnik.

Továbbá beszereltem a vízhőfok jeladót a vízkörbe. Még be kell vezetékelni az utastérbe, és nem feltűnő helyre eltenni ,vagy megpróbálni a gyári órára rákötni. Csak teszteltem egyelőre, nagyon frankón működik.

 
>> Szerviz2020-03-09

1-es fokozatban az ablaktörlő nem igazán akart működni, és utána visszaállni sem nagyon szeretett volna a megfelelő pozícióba, sokszor a szélvédő közepén megállt.

Piritu_blogja alapján abszolváltam a javítást.
Köszi!

Illetve közben eltört egy gumicső ami nyomja a balos ablaktörlőre a mosó folyadékot, ki volt már keményedve. Annak cseréjére is sort kerítettem.

 
>> Szerviz2020-02-22

23 évig Olaszország megőrizte az alját ,így továbbra is fent szeretném tartani ezt az állapotot. Leghátul találtam néhány minimális felületi rozsdát ahol nem volt gyárilag alvázvédő. Drótkorong, kémiai rozsdaátalakító, cinkspray, alvázvédő volt a recept. Ha már felbontottam egy dobozzal átfújtam az egészet.

Közben összeszereltem az átfényezett GTV-t :D