Mutasd

>> Egyéb2010-11-14

Tegnap este a 16.kerületben a Verespéter úton, megállított a rendőr, és megbüntetett 10.000Ft-al, mert a GT-n a hátsó ablakok le voltak sötétítve, volt rá műbizonylatom... A vezetőoldali ablakokon nem volt semmi fólia!!!!!! Amikor ellenkeztem, arra hivatkozott hogy elveszi a forgalmit....ha tovább hőbörgök...tudomásom szerint a a b oszloptól hátra akár milyen fólia mehet....amúgy meg, most volt műszakim, és semmit sem szóltak....Valaki tudja?megváltott a szabály?vagy csak szemét volt a rendőr?Ha valakinek van valami véleménye várom az üzenőfalamon.

 
>> Szerviz2010-09-15

Ma cserélték ki a kuplungot, természetesen gyárit vettem bele. Illetve olajcsere S WR D + szűrők.

 
>> Tuning és extra2010-08-09

Ma sok mindent kapott a kicsike :) Kezdeném először is a matricákkal, és a rendszámtábla tartóval. Halesz kolléga által vásárolt Coure Sportivo, kígyó, és a rendszámtábla tartót felszereltem/felragasztottam :). Halesznak nagyon szépen köszönöm a segítséget, és nagyon örülök hogy megismerhettem, hihetetlen rendes, és korrekt ember :) A matricák és a keret nagyon jól néznek ki az autón, illetve nagyon jó minőségű az összes termék; ajánlom mindenkinek!!!!! 3.000 Ft ot költöttem. Vásároltam még Can-Bus kompatibilis ledeket a rendszámtábla világításba, és az ajtómegvilágításba is. Nagyon megdobták az autó megjelenését. A termékeket a Homasitába vásároltam. Rendszámtábla világítás KATT IDE 2400 Ft. Ajtóvilágítás KATT IDE 1250 Ft

>> Tuning és extra2010-08-09

Beszereztem egy méretpontos szőnyeggarnitúrát, asszony és az én nevemmel hímezve. A méretpontos szőnyeg alap ára, szegéllyel: 5900 Ft, a hímzésnek darabja 500 Ft; 7.000 Ft ból megúsztam a gyári 25.000 ft helyett :) ITT VÁSÁROLTAM. Illetve a drágám keresztgyerekeitől kaptam egy nagyon szuper rajzot, ami a GT -et ábrázolja. Érdemes megfigyelni a részleteket :) a lóhere az index fölött, a felniket, a lámpát, ködlámpát, és a kipufogót. A gyerekek amúgy 6 és 10 évesek. Nagyon örültem neki, aranyosak voltak!!!

>> Tuning és extra2010-08-09

A hétvégén, megvettem az új xenon izzókat Egy párat 5.000 ft-ért, először féltem hogy nagyon gagyi lesz, de szerintem szuper D2S 6000K 35W -os. Ha már le kellet szedni a lököst hogy kicseréljük az izzókat, vettem canbus kompatibilis helyzetjelző ledet.. A led 2.425Ft volt. Tökéletesen működik 6000k színű, jól passzol a xenonhoz . Mindent a Homasitában vásároltam. A szerelőm 3.000 ft -ért cserélte ki az izzót, ami tartalmazta a lökös leszedését izzócserét, lámpa tömítés kijavítását. és a lámpák beállítását is!!!!