Mutasd

>> Szerviz2010-01-12

Nagyon gatya állapotban volt már a jobban igénybevett jobb oldali, nem bírtam tovább nézni. Vérlázító az ára ahhoz képest, hogy egy 2x1 centis hengeres műanyag bizbasz, de ez van.

 
>> Szerviz2009-12-08

Az előzőleg elvégzett futómű javítások "hozományaként" cseréltethettem a jobb hátul tönkrement csapágyat ( term. aggyal együtt van ) ... Ilyen-olyan körök megfutása után SKF került bele. Az elhalálozott jobb oldali xenon izzó miatt mindkét oldalon ki lettek cserélve a DS2-es izzók - hála Falatka barátomnak!!!

>> Szerviz2009-12-04

Eladási szándékkal különösen nem esett jól ez a mostani hét... Egy jó ideje elviselhetetlenül nyiszogott a hátulja MEGINT, a tavaly elvégzett qrvanagyszereltetések ellenére. A tavalyi munka dandárja ( G-szemek lent-fent ) 1 évet sem bírtak... Előzmények itt a blogban, már magam sem tudom, hányszor, hol és mennyiért volt beavatkozva már... Most megint cserélve lettek Lenkey-nél. Nincs nyifogás!!!

Vizsgáztunk is, kapott új zöldkártyát, olajat ( Selenia WRD ), szűrőket.

Elfáradtam... :(

A LEGJOBB AJÁNLATÉRT ELADÓ!!!!

>> Esemény2009-10-12

A minapi, a nagyvad topic-ban történt csörte; valamint annak részemről történt megfogadása után, hogy próbálok ott kevesebbet nyávogni-ríni-rinyálni-nyavajogni ( pedig téma van rá bőven ;) ) - egy kellemesebb témájú bejegyzés:

Hihetetlen jó tali volt ismét, Andy és Mattyancs barátaim ismételt lelkes ostromlása után ( olyan vagyok, mint egy rossz qrva :) ) lelátogattam Kaposújlakra Nándi ( Mattyancs ) autójával KOLONC-ként, amit itt is köszönök Neki!

ALFI156 és csapata volt olyan jó fej ( mint mindig ), hogy fél órát vártak ránk a konvojhoz megbeszélt találkozó helyen. RESPECT! ;)

Andy és családja, Tottiék, Grando-ék és a többiek olyan szeretettel, hihetetlen finom ínyencséggel és jó hangulattal kényeztettek, amit nem igazán lehet leírni...

Egyszerűen csak: Köszönöm Nektek!!!

Sok jó ismerőssel találkoztam ismét, pár keresetlen szót válthattam sokakkal... Jó volt, na...

 
>> Szerviz2009-08-14

A teljesen 1 éve felújított hátsó futóműben 1 évig bírta a fenti bizbasz-pár, és az utóbbi napokban már kibírhatatlan hangokat hallatott a vas hátulja - gyak. szégyen volt vele közlekedni az elviselhetetlenül hangos nyikorgás, nyifogás miatt.
Zé mester gyorsan és rendkívül baráti áron orvosolta a problémát, így most ránctalan homlokkal falhatjuk a kilométereket megint...


Hát, pont 1 (!!!!) napig tartott a ránctalanság, folyt. köv. ... :(

>> Esemény2009-06-15

ööö... Andy-val IS ittam!!! :)

 
>> Esemény2009-04-20

Őszintén mondom, volt egy kis szkepticizmus bennem a találkozót illetően, főleg annak tükrében, hogy a 2 héttel korábbi esztergomi találkozó - talán épp' a kevesebb résztvevő miatt - nagyon jól sikerült.
Hát jól "beszoptam", mivel a grandiózus jelleg ellenére nagyon jól szervezett és jól sikerült találkozó volt, a helyszín is perfekt! A zene sem idegesített, és az időjárás is pazar volt.
A nagyvad brigád asszem nem kíván magyarázatot, óriási arcok, és azt hiszem nem vallottam szégyent a 166-os konvoj Bp.-ről a helyszínre való levezetésével sem... ;)
A helyi történelmi látnivalókra nem is maradt semmi időm a sok ismerős miatt - sose' legyen nagyobb bajom...
Ez a fránya bejutás igényel csak némi korrigálást szvsz.... 1,5 óra kissé sok a mostanában megfáradt idegrendszeremnek. :(
Ja, és a sült kolbász valahogy nem volt az igazi ( de legalább jó drága volt ), kivégzett belül rendesen, megszenvedtem tőle/vele még másnap is... :)

Jövőre Bélával kóbászost nyitunk ---> Casablancaaaaaa!!!

>> Szerviz2009-04-16

A nem régen cserélt bal oldali után most elfosta magát a jobb oldali is, cserélve lett.
Már régebben kiszúrtam, hogy az első üléseken a fejtámlák valamiért fordítva voltak felrakva, most vissza lettek cserélve, így rendeltetésszerűen működnek - nem hátrafelé lehet állítani a dőlésüket... :))

 
>> Esemény2009-04-06

Nagyon-nagyon jól sikerült találkozó volt, az eddigi legjobb - köszönhetően talán a nem annyira grandiózus méretnek. Nagyon sok szívemnek kedves cartárssal találkoztam, dumcsizhattunk, bolondozhattunk egy jót. Kicsiny családom is jól elvolt a barátainkkal együtt.

A süttkóbász meg legyen süttkóbász.
Itt az.

Jövőre ugyanott! :)

 
>> Szerviz2009-01-07

Large-ékhoz vittem a verdát az első stabilizátor-pálcák ( kutyacsontok ) cseréje miatt kóros kopogás kórisme. orvoslása végett.
Kaptak még egy kis fújkálást és szurikat a lengőkarok is... :)
Cserélve lett továbbá 3 kis bilincs a gázolaj csöveknél, mert volt egy kis szivárgás és emiatt sajnálatosan gázolaj szag az utastérben.