2018-04-15

9. Eger-Demjén Alfa Romeo Találkozó

Már kilencedik alkalommal gyűltek össze a heves megyei alfások!
Események >> 2018  

Putyesz beszámolója:

Az idő nagyon kegyes volt ismét hozzánk,felhős-napos,nem túl meleg. A napirend a szokásosan zajlott, reggel kilenctől vártam a cartársakat. Szépen gyülekeztünk, csak jöttek és jöttek az autók, nem győztem osztogatni a találkozó emlékmatricáit.
 
Eközben régi barátokkal való beszélgetéssel, az újak megismerésével, autómustrával és Giulia QV tesztkörökkel telt a délelőtt. Sok nem alfás nézelődő is akadt mivel a tesco parkoló nem kis részét kezdtük a magunkévá tenni....nem kis feltűnést keltve ezzel!
 
 
Azt gondoltam, hogy többen leszünk mint tavaly, de erre nem számítottam... fél 12-kor indultunk a szépasszonyvölgybe, felsorakoztunk és egy gyors népszámlálást tartottam...olyan 70 autót számoltam, de ez sem valós mert még az induláskor is csapódtak hozzánk cartársak! Épségben a völgybe ért mindenki ,majd egy jót ebédeltünk a Kulacs csárdában. Ezután még további beszélgetések és matricakiosztások zajlottak, majd elindultunk demjénbe fürdeni.
 
 
Személy szerint hatalmas élmény volt... a találkozó után sok egri ismerős és munkatárs keresett meg, volt aki a sok konvojozó alfát emlegette,mások meg hogy nem győztek menekülni a külső sávba a QV elől... De nem is ez a lényeg, hanem az a sok pozitív visszajelzés ami érkezett a cartársaktól.Már csak ezért is érdemes megrendezni ezt a talit minden évben! Köszönöm mindenkinek aki eljött!
 
 
Jövőre lehet megváltozik a találkozó programja mert ha még többen leszünk, már nincs az az étterem ahova beférünk, vagy hely, ahova le tudunk parkolni.

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2020-01-27 20:25:39 // 9893
Ahhoz képest elég sokan voltunk, video is készült, 75-ösök / is / gyorsultak, mi meg a Spiderrel középen próbáltuk felvenni de úgy otthagytak, hogy bexa-behu:-))))
Putyesz2020-01-26 21:58:51 // 9892
Basszus, nem most volt!
Putyesz2020-01-26 21:58:00 // 9891
Na ja.... 😀