Sajnos csak volt, de nagyon hiányolom azt, amit tőle kaptam - a jelenleg családi jármű messze nem ad semmit hozzá képest...
Memoárként legyen itt egy szép emlékkép a 2006-os esztergomi alfacityről a tesók között.
Ha tudnám, hogy most merre van és milyen állapotban - erős késztetést éreznék a visszavásrlására és a típus 20 éves jubileumára elmennék szívesen vele...
A hirdetés főképe az én alfámról van/volt, ami még Veszprémben készült 2006-ban. A párducot eladtam már 2008 decemberében és innen az amorés oldalamról a kereskedő lelopta a szép dizánjos képet, hogy így hirdesse az eladandó autót.
Gondoltam már rá, hogy írok neki néhány keresetlen szót, de mivel már - sajnos - nem az enyém, így nem foglalkoztam vele. Mindenesetre szépen megtéveszti a vevőjelölteket...
Egyébként a Zender felni témához visszatérve, gumis haverom megvette őket! Felpróbáltuk a 155-re és elfért a Brembo-któl, viszont a súlyoktól már nem! Haver azt mondja van náluk valami extravékony súly, legközelebb magj így próbáljuk fel! :)
Pedig szét lesz. Hegesztett tetőt nem kozmetikázok. Nem kellett senkinek. Max néhány hét kérdése és bontom. Igazából Goodboy-on áll, mikor viszi a motort.
Gondolom talált egy fasza képet, ami vevőcsalogató. Ha megnézitek az összes képen látszik a rendszám, kiéve az elsőn :) Annyi esze volt, hogy a más rendszámút letakarja :)