Egyébként elkezdődött a klíma projektem, ill. folytatódik! Tegnap délután elkezdtem kiszedni az SD féle klímát és hamarosan megy bele a Marklar féle! Sztem ma már el is tudom kezdeni összerakni! :)
Egyébként elkezdődött a klíma projektem, ill. folytatódik! Tegnap délután elkezdtem kiszedni az SD féle klímát és hamarosan megy bele a Marklar féle! Sztem ma már el is tudom kezdeni összerakni! :)
A 155 üléstámlájának hátulján felül van 3 hajlított fülecske, amiket csak be kell akasztani! Az alján meg van 2 láb, amin keresztül a kasztnihoz lehet csavarozni a támlát! Ennyi a felfogatás! :)
Kép most sajna nincs kéznél! :(
Srácok!
A deltánkon cserélnék ülés szettet. Fairlane ülései bejönnének, de szerintem az 5 ajtós delta hátsó üléstámlája és az AR155 hátsó ülés támlájának a hátulja és a felfogatása nem egyezik.
Tudna nekem valaki fényképet adni a hátsó ülés támlájának hátuljáról?
THX előre is.
nekem meg mindig letörlik a hirdetésem, hogy az alkatrészesben hirdessem! :-(
de nemérdekel, megint felrakom a hahu-ra!
ugyanis aki eddig hívott, az mindig erre az oldalra hivatkozott! ... amig látható volt!
Nekem sem a nyomásmérő sem az olajnyomás visszajelző nem működik. Ez előbbi tuti hogy a gomba hibája mert a műszert ellenőriztam meg a vezetéket is. A jelzőlámpa vezetékét is lehúztam a szenzorról és letesteltem de sajnos így sem világított így erős a gyanúm hogy a vezeték szar (az izzót kicseréltem).
nem. A nyomásjelző a műszerfalon van, az óracsoportnál. Elég feltűnő és vörös, meg olajos kanna a jele :) Ha az világít, akkor nézz rá az analóg nyomásmérő órára: ha az mutat olajnyomást, akkor az érzékelő gomba a rossz. Van egy érdekes tulajdonsága az analóg olajnyomás mérőnek: kevesebbet tud mutatni a valós nyomásnál, de többet nem! :) Tehát ha az mér, akkor valszeg van nyomás is. Ha nem mér, akkor még mindig lehet rossz az érzékelő gombája.
Lehet hülyeséget írok (nem értek hozzá, de majd kijavítanak az okosok:-)), de szerintem külön jelet kap a check panelen, és a műszeren a visszajelző. Nekem a check panelen (amíg be nem lett csapva egy ellenállással) mindig világított. A műszerfalon nemrégiben találkoztam vele először, miután az olajnyomásvisszajelzőm elkezdett rosszalkodni, és nézegettem a motortérben a jeladókat és kábeleket. Miután az egyik vezetékben egy izzót (ne kérdezd miért van ott) kiszedtem világított a műszerfalon a visszajelző. A jeladója egyébként az olajszűrő környékén van.
Nekem is égve marad az a lámpa indítás után még jó pár másodpercig, bár ez változó. Mindenesetre az olajszintem nekem is rendben van, az érzékelő hibája lehet. Ha nem eszi a gép az olajat, és/vagy nincs turbó se rajta :) akkor ne foglalkozz vele.
Köszönöm. Ez sokat segített :) Viszont akkor most vagy a check panelen szar az olajszintjelző vagy nem tudom mert ott meg nem világít. Mind1, megnézem a szintet. Bár elvileg van. benne elég.