Köszi de perpill bent van az autóban a váltó majd a motorcserével egybekötve terveztem a váltó faragását. a ház az gondoltam én is hogy ugyan az mert össze ment a 2.5-el. áttételből meg bőven jó ha kicsit hosszabb 4ik, 5ik lenne. És hát az sem utolsó hogy azt a kb 210 paripát elviselje amit a másik motor tud
leginkább a lóvé hiánya.. vannak ilyen "a költségvetésbe nem tervezett balesetek" amik lehúzzák a pénztárcám. :( Jövő héten majdhogynem teljesen újjáépül a kicsike. Cserélünk rajta ezt-azt. :)
Felnyitott csomagtérfedélnél látsz a lökös felett két csavart, azokat kitekered, aztán aláfekszel és ott is találsz függőlegesen kettőt (négyet?).
A hátsó keréknél asszem ki kell pattintani pár bolhát.
erre a pár napra már minek:P Kértem még április elején, hogy tegyük ki, de semmi nem lett belőle...akinek fontos a találkozó, úgyis megkérdezi, mikor és hol lesz! :P
Na, természetesen a gumiknak semmi baja ... most megint a kerékcsapágy lett a gyanúsított, most a bal (most a jobb lett cserélve első próbálkozásra ... a bal meg 1 v 2 éve ...) Délutánra kicserélik, meglátjuk tényleg az-e a problémás, de már nagyon remélem hogy nem kell tovább hallgatnom a kávédarálót a kocsiban.