Jaja én még észre sem vettem, hogy van ott egyáltalán rugó.
Más: fékerőszabályzóval kapcsolatban mik a tapasztalatok. Az enyém totál be van állva, nem mozdul semerre. Javítható? Macerás? Bárdin néztem, újonnan elég húzós az ára....
Van valami tippetek honnan, milyet, mennyiért?
Próbáltam, de nem nagyon ment. Baromi erős a rugó! Amúgy szétesett a pedál, a munkahenger tengelye esett le a pedálról (váltás közben a 7-es főúton :P) ... Ezt megcsináltam, de a rugót nem tudtam visszarakni :(
Igazából szerintem gáz, mert akkor nem a kuplungszerkezet által a kuplungmunkahengerre hatő erő tolja vissza a pedált, hanem a rugó is rásegít. Ezáltal visszatolja a pedált alaphelyzetbe. Így teljesen nyitva van a pedálnál levő munkahenger bejövő csöve.
Hosszú.
Gyakorlatilag nem marad szemernyi nyomás sem a rendszerben, ami a kinyomócsapágyat piszkálná.
Valamelyik nap volt nálunk egy srác. Delta2 höz keresett olyan műanyag baszásos kulisszát... Lazán el volt törve neki... S olyat csak a 115 lovas 1,8 16V ben láttunk idáig...
10 éve még csak a 3. autóm volt... :) A Trabit is elhozhatná valaki. Az XR3i annyira nem hiányzik... :)
Épp Tipo/ Tempra Videókat nézek...
Ha az Sw így menne. Akkor nem reklamálnék én senkinél... ;)
Sziasztok az automban// 155 // a termosztát gatya azlenne a kérdésem hogy magában a termosztátházonbelülis lehetcsakmagát a betétet cserélni vagycsak kompletten az egésszet,inditásután azzonnal megy a viz a hütöbe,szétmégnemszedtem degondolom kivanherélve.köszi.
Már akartam írni... Eléggé korrekt "eljárás" volt... ;)
Kár, hogy nem így "adtam el" az UNOm.... :)
Amúgy korához képest nagyon frankó állapotban van az az autó még. Remélem, hogy így is marad G nagy örömére. :)