Ilyen van fater KIA Ceed-jében is, jó kis cucc, rengeteg mindent tud. 45 az eladási ára, 70-ért beszerelik. Kurva jó, mikor nyáron a tűző napon álló autóba már úgy szállsz be, hogy a klíma már megy benne :)
Még nem raktam be a kormányt szóval passz, de lassan nekiállok(ülök) de gondolom mint minden duda ez egy mezei nyomókapcsoló, és álltálába a test van a kürtgombon keresztül vezetve.
Óhóó, jut eszembe: a csatlakozós (azaz ami a Nardi fakormányé) dudát hogy lehet összeházasítani a nyomkodóséval? (Azaz, ami a ronda gyári műanyag kormányé)
Csak, mert amikor betettem a kormányt, nem különösebben érdekelt, hogy nincs duda, de már igen :D
Izé, ez tényleg kotnyeleskedés, de csak én vagyok olyan, hogy indítózáskor minden műszert úgy figyelek, mintha magát a szent grált kellene figyelemmel tartanom?
Főleg, hogy van olajszint visszajelző, olajnyomásmérő is. Jártam én már úgy, hogy amikor leállítottam volt benne olaj, amikor ráraktam (fél napra rá) a gyújtást, akkor már nem.
Illetve 1 liter hiányzott, ftg. vezérlés oldali szimering meg tud viccelni egy húszéves autón...
Ha távirtóról indítanék, ez nem biztos, hogy jelezne:D
Aztán ez biztos az én üldözési mániám azóta :D De jobb a békesség akkor is.
Az enyémet d.boy készítette,tőle kérdezz. Én csak azt tudom mondani,hogy semmi rossz tapasztalatom nem volt vele,a mostani gépé is meg lesz csinálva :)
én egyre jobban megszeretem ezt a motort, ami közútra kell arra elég. Téli gumival a múltkor 170-el mentem a pályán. lehet előzgetni is vele. kész lesz a kasztni tavasszal, akkor ősszel újra gyűrűzöm, új dugók, vezérlés, vízpumpa; meg felújítatom a hengerfejet. Aztán egy darabig elég lesz.