Azt hiszem, ma sikerült az autókereskedők rémét előadnom.:) Szőke nő, aki beleköt mindenbe. Mindegy, szart azért ne akarjanak rám sózni.
Ma végre megnéztük azt az 56-ost, amiről még január elején írtam itt. Eddig nem jutottunk le Bonyhádra, most sikerült. És végre neten is fent van:
http://www.hasznaltauto.hu/2739699_alfa_romeo_156_2001
Most túl azon, hogy nem tetszik a műszerfal, a következő gondjaim vannak vele: A kereskedő szerint csak az orra volt törve, azt javították, de a motornak, stb. nincs semmi baja. Na most ehhez képest - 2.képen látszik is - eláll a bal hátsó ajtó, a csomagtartó jobb oldala is kijjebb van a kaszniból, a jobb oldalon elől, a sárvédő mögött, a küszöbön eláll egy kisebb elem, kisebb-nagyobb festékhibák, mondjuk még ez a legkevesebb, belül anyós ülés felől eláll az egyik hangszóró teteje, nem csukódik rendesen a kesztyűtartó, a légzsáktartó teteje is csálén áll - mondjuk azt mondta is a kereskedő, hogy a légzsák cserélve lett -, érdekes fémes hang jött jobb oldalt elölről, meg hátulról is, a kereskedő szerint csak régóta áll az autó, és a féktárcsa adja ezért ezt a hangot. Egyébként szépen ki van glancolva, de nagyon hanyag tulaja lehetett korábban, és még ha el is hiszem a kereskedőnek, hogy ő csak törött orral vette, nagyon gyanús nekem, hogy volt ennek az autónak nagyobb baja is.
Szerintetek én akadok fent túlságosan apró dolgokon, vagy ezek tényleg komoly figyelmeztető jelek?
Mindenesetre 1,6-ot ez az autó sehogyan sem ér meg. Január elején még 1.7 volt.:)