Massának nem indul szerencsésen a teszt. Olajszivárgás miatt egy pillanatra kigyulladt a Ferrarija, és a sóderágyban kötött ki. A Ferrari szerint sok időt vehet igénybe a javítás. Massa eddig 12 kört teljesített, amivel a 6. jelenleg.
Ebben igazad van, csak kérdés, hogy te ezt honnan tudod?:D
Ha jól emlékszem pont Sumák mögött áll egy Kínai Nagyfal hosszúságú sor, tele "ki megy elöl az a kedvencem" típusú drukkerrel.:D
Nyilván nem kell ennyitől pánikba esni.... :) Én is úgy hoztam szóba: "Ami számomra érdekes".
Lehet, másnál is hasonló vagy akár rosszabb a helyzet, csak éppen Alonso nyilatkozott erről őszintébben. Ami mindenképpen biztató, hogy jó időket ment, és sok kört tudott beletenni a gépbe. 108 kör a RB 60-ához képest.
Ezt olvastam a totalf1.com-on is, de nekem ez nem tűnik panasznak...kb csak annyit mond, hogy a gumik kezelése lehetne jobb, amin még javíthatnának a beállításokkal, de több szett kéne hozzá....attól nem félek, hogy a gumievő lenne a z új 150-es.
Gyorsan kopnak neki. Ő tavaly azért nem nyávogott. Massa meg pont azért sírt, mert nem tudta felmelegíteni a Bridgestone-okat. Ahogy mondják, ez a teljesen eltérő vezetési stílusukon (is) múlik.
Idén lehet, hogy fordul a kocka? Az öreg Sith is ebben reménykedik amúgy. Neki sem feküdt a tavalyi. Na majlássuk... ;)))
"“They degrade quite a lot, especially the rears, and the lap times are not consistent,” the Spaniard, whose F150 Ferrari was almost a second off the pace of the chart-topping new Red Bull, said at Valencia."
Más mondott egyáltalán véleményt a gumikról Alo-n kívül? :) Alo is csak annyit mondott, hogy kevés a szett, több kéne...a minőségével nem volt baja, sehol nem olvastam ilyet:)
Ezek az idők az égvilágon semmit sem jelentenek még, nem kell belőle nagyon nyomdakész véleményeket alkotni :) Majd az első időmérő, az már inkább... :)))
Jó nap volt, de legyünk óvatosak! A Ferrari 2009-ből már ismeri a KERS-t,végig fejlesztették akkor az évben, a Red Bull meg nem nagyon, talán csak 3-4 versenyen használták. Így lehet, most a KERS kitapasztalásával az RB látványosabban tud fejlődni még a szezon előtt....?
Ami számomra érdekes, hogy Alonso többet panaszkodik a gumikra, mint a többi csapat.
Összefoglaló videók a tegnapi tesztről, és autó leleplezések: Német RTL - ebben sok a Vettel, Schumacher, Rosberg és Norbert Haug:) Spanyol TV - ez inkább a Ferraris, Vettel nélkül:) /ez az igazi:))/
Keresgéltem a régi alfás képek között és találtam egy ilyet :) Az autón látszik ugyan, hogy nem egy mai darab (barázdlát gumik pl), de szerintem jópofa :))) Nem tudom milyen apropóból készült annak idején, de ügyes PS-mágus volt a cartárs, aki csinálta :)