Solidoból nemcsak sárga van :) az 5K-s ár meg eléggé behatárolta, hogy a Minichamps nem játszik ebben a körben! :) Bár szerintem is egy mattfeka Fulda Spider lenne az igazi! :)))
Lehet, hogy naiv vagyok (ezért irtam hogy laikus kérdésem van) hogy azt feltételeztem, hogy van egy gyártó/bolt/valami, annak van egy oldala, ahol kereshetek és rendelhetek, mint pl a Selenia oldala. Marad a gugli :-(
Az oldalukkal nem sokra megyek :-(
Szerintem winydózra lehet kihegyezve, mert se egy keresőablakot, se egy képek közti továbbléptető gombot se találok :-(
Egy laikus kérdésem lenne: Honnan lehetne kispénzért Spider modellt szerezni/rendelni? Tudtok adni esetleg linket? A 147-156 párossal ilyen gondom nem volt, azt találtam a boltokba, de Pókot nem.
Cartársak! Egy jó pajtásomat érdekelné Lancia Kappa modell. Megígértem, hogy érdeklődöm nálatok ez ügyben. Mibe fájna egy ilyen? :)))
Előre is köszi. :)
Köszi. Csak érdekes,hogy a 76-os 312T az 1-es rajtszámot kapott a szintén 76- T2 pedig 2-est. Pedig a 2-es Regazzoni volt vagy Lauda balesete után Reuteman.
Nekem ezek közül pl egyik sincs meg :) Laudától a 75-ös és 77-es van (vagyis a két világbajnoki autó), Phil Hilltől szintén a vb-autó (a 61-es), Villeneuve-től a 81-es, 1951-ből pedig a másik Ferrari, Ascari autója. Asszem van még mire gyúrni :)))