"Jó akkor gyűjtést szervezünk BUKSI első 1:43 Carbon 155 modelljére. Aki teheti csatlakozzon.
Buksi: önrész 1000Ft
Taxi33™ 1000Ft
SKrisz 1000Ft
GT 1000Ft
Zsolt155 1000Ft"
Tehát akkor, ha a listában szereplők tényleg komolyan gondolták, hogy egy jelképes összeggel támogatják az első modellem megvásárlását, akkor kérem jelezzék azt felém és én azt követően elküldöm mail-ben a számlaszámom! Majd ezt az összeget továbbutalom SKrisz kollegának! Minden egyes felajánlást előre is nagyon köszönök! :-)
Hálám a sírig fog üldözni benneteket! :-)))))
Nekem 6.500.-at meg 590-et utalj pls. Ezt ajánlottam fel :) A modell 9500Huelyett 6500-ért a Tied, a doboz sérülés miatt... Ha ez megvan, akkor megy hozzád a modell :)
van neked egy ajánlatom. Érkezett hozzám egy bianco 155 V6TI - 1993 modellem, aminek a doboza és a műanyag vitrinje borzalmas állapotban ért haza :( Maga a modell viszont sértetlen... Ha jól emléxem a többiek 6500Huf összeget dobtak neked össze... Ha ez még mindig áll, akkor ez a modell a Tied lehet ennyiért... Ennél jobb ajánlatom sajnos nincs, mert ez így is messze beker ár alatt van...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, az emberi hülyeség határtalan... Fogj egy kis aranyat, némi drágakövet, az egészet gyúrd össze egy 1:'8-as Bugatti Veyron modellbe és kérd el érte két valódi Veyron árát. Pfff... :)