Na megérkezett az első olyan csomagom, amin magam is csodálkozom, hogy mit keres nálam :)))) Íme az első olyan Ferrari F1 kollekció, ami csak motorikusan Ferrari... Azért nekem ezek is tetszenek a polcon :))
...és persze az öreg idei autója is beparkolt, biztos ami biztos :)))
Ismerős téma. 4 nap alatt amíg kint voltunk Milánóban az összes újságos meg lett kérdezve és csak 2 helyen volt modell, akkor tudtam megvenni a kék-sárga 166FL-t és az 1954-es "oldalszárnyas" 625 F1-et. A többi újságos azt sem tudták mit akarok :(
Igen persze! De olyat sehol senki nem talált! 1 újságos tudta, hogy miről van szó de nála már jóval előre le van foglalva az a2-3 példány amit kap. :o(
Grats! :) Ez is egy igen jó sorozat, de én még mindig az F1-est hajtom, mivel a mostani széria nagyon sok különleges darabbal van tele, de ezt Te is jól tudod :)
Parancsoljatok, itt vannak az ígért képek! Egyenlőre itt tartok a Martini 155 V6 TI-vel! :-)
Egy kicsit gittelgettem is! ;-)
Az ülésen lévő biztonsági öv lyukakat kicsit meg kellett nagyobbítani, mert az övet szeretném sajátkezűleg elkészíteni és az eredeti lyukakon nagyon keskenyek voltak!
Persze még egy alapos csiszolás ráfér! ;-)
Egyébként meg próbálok törekedni arra, hogy minél jobbanhasonlítson az igazi V6 Ti-re! :-))
Persze ffestés után minden sokkal szebben fog kinézni! ;-)