Mozivásznon a GT

2005-04-09  Tedi
A GT nem csak az utakon, hanem végre a mozivásznon is hódít! Daniel Auteuil és Gérard Depardieu mellett egy GT a főszereplője a Harminchat című francia akciófilmnek!
Hírek >> 2005  

Oliver Marchal filmje Párizs utcáin játszódik. Az állítólag megtörtént események alapján játszódó sztori szerint egy elvetemült banda tartja rettegésben a páncélkocsis pénszállítókat, a rendőrség pedig presztízsharcot csinál az ügyből. A tét nagy: a győztes lehet a rendőrfőnök.

A filmet nem sokkal ezelőtt kezdték el játszani Olaszországban. Az alkotás természetesen Franciaországban jelent meg először; bemutatása óta, több, mint 1.5 millióan látták. A kritikusok és a főbb mozifilmekkel foglalkozó magazinok mind meg voltak elégedve a filmmel, komolyabb kritika nem hangzott el eddig vele kapcsolatban.

Az Alfa Romeo francia importőre szerződést kötött a gyártó Gaumont-nal, melynek értelmében a GT egy PR-kampány főszereplőjévé is válik. A főbb mozikban, posztereken, különböző hirdetőfelületeken reklámozzák majd a filmet és ezzel az autót egyaránt.

Az egyik neves francia lap, a Nouvel Observatour pedig Alfa Master Drive néven egy vezetéstechnikai tréninget is szervezett.

A 36-ot 2005. április 14-től játsszák a hazai mozik, itthoni közös reklámkampányról sajnos nem szólnak a hírek... :( Pedig jó kis reklám lenne a GT-nek, ha beállítanák pár mozi előterébe!

A film 2005 őszén DVD-n is megjelent.

Kapcsolódó írásunk:
GT típusleírás

Írta:
Tedi