Ismét kaphatók az Alfa Amore kiegészítők!

2004-09-25  Halesz
Az Alfa Amore autóinak többségén már ott virítanak a tagságot jelző különböző matricák, szóval Te se maradj ki!
Hírek >> 2004  

Ismét kaphatók a kígyós, a lóherés és a www.alfaamore.hu feliratú matricák! Alfás dekorációk nem csak az autóra :) Íme a választék!

Kígyó az index fölé, vagy bárhová, ahol szerinted jól mutat! Logónkról azonnal felismerheted az Alfa Amore közösség autóit! Szinte minden tagunk autóján ott virít! Kapható fehér, ezüst, fekete és piros színben!

A másik nagyon kedvelt matricánk a www.alfaamore.hu feliratú, amely ugyancsak elengedhetetlen dekoráció egy lelkes Alfás autóján :) Korábban ezt www.cuoresportivo.hu felirattal árultuk, az Alfa Amore azonban könnyebben megjegyezhető az átlag szemlélődő számára, azaz egyszerűbben idetalál az oldalra!!

És ha még ez mind nem elég, vagy az eddigiek helyett valami mást szeretnél, akkor jó ha tudod: létezik nagyobb méretű, küszöbre való matricánk is :) Jól mutat ám máshol is, például otthon a bejárati ajtón, vagy a számítógépen... csak hogy mindenki tudja, hogy fanatikus Alfás vagy :) Kapható fehér, fekete és piros színben!

Nagy siker volt az Alfa Amore - Cuoresportivo.hu feliratú rendszámtábla keret, amelyből terveink szerint néhány darab még kapható lesz majd a Kaposújlaki Alfa Romeo találkozón!

Ha szeretnél ilyen matricákat, vagy rendszámtábla keretet, keresd Halesz-t a következő találkozón!

Kapcsolódó fórum:
Alfás cuccok, kiegészítők

Írta:
Halesz