Ajánld adód 1 százalékát az Alfákért!

2013-02-24  Alfa Amore
Ajánld fel adód 1 százalékát az Alfa Romeo Club Magyaroszágnak! Ezzel egyebek között a klub működését támogatod, de az Alfa Amorénak is juthat az így összegyűlt pénzből!
Hírek >> 2013  

Az Alfa Amore gyakorlatilag 2004-es megalakulása óta komolyan együttműködik az Alfa Romeo Club Magyarországgal. Rendszeresen beszámolnak egymás rendezvényeiről és a különböző hírekről is. Az Alfa Amore hetedik éve az  személyi jövedelemadó egy százalékának összegyűjtésében is segédkezik a klubnak, hiszen az közhasznú szervezetként működik. A megállapodás értelmében, ha a részükre jóváírt összeg meghaladja az elmúlt 2 évben kapott összeg számtani átlagát, akkor az afölötti összeg felét a klub az Alfa Amore számára támogatásként ajánlja fel.

Az alábbiakban Takács Ákos, az Alfa Romeo Club Magyarország Egyesület elnökének levelét olvashatod!

Arra kérjuk az Alfa Romeo barátait, hogy támogassák az Alfa Romeo Club Magyarország Egyesületet adójuk 1 százalékával, s ha lehet családjukban és ismerőseik körében is népszerűsítsenek minket. (adósz:18233762-1-43).

Az Alfa Romeo Club 1997 óta fogja össze a márka barátait. Sok izgalmas és érdekes rendezvényt szerveztünk, amelyek közül a Selénia Rallyt és a gyorsulási versenyünket emelném ki. Az elmúlt évek gazdálkodása lehetővé tette, hogy klubhelységet tartsunk fenn, és mindazokat az eszközöket megvásároljuk, amelyek a működéshez és a rendezvényekhez szükségesek.  Stabil működésünket és színvonalas rendezvényeinket az éves tagdíjnak köszönhetjük, azonban a jogszabályok lehetővé teszik közhasznú szervezetek támogatását a személyi jövedelemadó 1 százalékával.

Ezúttal azokat szeretnénk megkeresni akik nem adják egyetlen szervezetnek sem adójuk 1 százalékát.  Ebben az esetben kérjük támogassák klubunkat, hogy rendezvényeinket még magasabb színvonalon szervezhessük, hogy egyre több Alfa Romeo rajongó ismerhessen meg minket, ismerkedhessen meg egymással, s támogathassuk az Alfa Romeo Múzeum Hungary működését is.

Az adód 1 százalékát a következő módon tudod a klubnak adni:
A felajánló cédulát letöltöd, vagy mintájára kitöltöd a hivatalos szelvényt!

1.    ha egyénileg készíted bevallásodat, akkor 1 db cédulát egy kis alakú borítékba teszel, amelyen neved és adószámod rajta van és ezt a adóbevallási ívekkel együtt a "nagyobb" borítékba berakod.
2.    Ha a munkaadód készíti az adóbevallásod, 1 db cédulát a főnöködnek, vagy a munkaügyre (ahol a bevallást készítik) eljuttatod.

A felajánlott összegből az Alfa Amore is részesül. Az Alfa Romeo Club Magyarország az előző hat évben összesen csaknem 350 ezer forinttal támogatta már az Alfa Amorét.

Az APEH-től legkorábban szeptember elején kapunk levelet az összegről.

Köszönettel,

Takács Ákos, klubelnök