Ki kicsoda AlfaCityben?

2013-06-10  Alfa Amore
Bemutatjuk kiállítóinkat, támogatóinkat.
Hírek >> 2013  

Fiat Magyarország
AlfaCity főtámogatója a Fiat Magyarország, amely elkötelezetten forgalmazza kedvenc márkádon kívül a Fiat, a Lancia és a Jeep autóit is.  
 
 
Autóház Budaörs
Magyarország legnagyobb Alfa Romeo kereskedése alfás kiegészítőkkel és akciókkal várja az alfásokat.
 
 Autóklub
Az Autóklub két év kihagyás után idén ismét kitelepül AlfaCitybe. Kipróbálhatod az ütközés szimulátorukat, a részeg szemüveget, és ha ezen a napon kedvezményesen klubtagságit vásárolsz, egy elektromos kerékpárt is nyerhetsz!
 
Alfarium
A young- és oldtimer Alfa Romeók szervize, alkatrészellátója és lelkes gondozója. Idén is ők szervezik a régi olasz autókat felvonultató kiállítást AlfaCityben. Lesz néhány ritkaság a standjuk környékén!
 
 
Defend Lock
Védd autódat a Defend váltózáraival. A Defend új termékekkel, akciós árakkal és nyereményekkel vár AlfaCityben.
 
Elaforg
Rendezvényeinkről már jól ismert az alfások kedvenc olaját, a Seléniát is forgalmazó Elaforg 2000 Kft., amely a helyszínen kedvezményes vásárlással és komoly választékkal várja az érdeklődőket.
 
 
AutoGlym
Bemutatokzik a progesszionális autóápolási termékeket forgalmazó AutoGlym csapata. Ismerd meg a legjobb termékeiket és vásárolj kedvezményesen.
 
Safex
A Kocsiszin.hu standján a Safex fóliáit ismerheted meg. Bemutatják, hogyan fóliáznak karosszériát, és megismerkedhetsz a legmodernebb fóliákkal. Ha autódnak új színt szeretnél vagy csak meg szeretnéd védeni a fényezését, itt tájékozódhatsz a részletekről. Ugyanitt láthatod a karosszéria-fóliázós versenyünk nyertes autóját is!
 
Kocsiszín.hu
Magyarország talán legjobb autófóliás cége! Az Alfa Amore matricáinak gyártója idén is ott lesz AlfaCityben, megmutatják, hogyan kell mesterfokon fóliázni.
 
Il Topolino
Bemutatokozik a komoly tuningkiegésztőket is forgalmazó Il Topolino szakszerviz. Hoznak néhány tuning-verdát is!
 
GumiDiscount
Az alfásoknak is diszkont áron kínál gumit a GumiDiscount. Standjukon érdeklődhetsz az akciós áraikról.
Nem csak AlfaCityben. 
 
Bella Italia Modell Shop
Az Alfa Amoréról már jól ismert modellbolt idén is kitelepül AlfaCitybe. A választék komoly lesz, efelől ne legyen kétséged!
 
Alfa Romeo Club Magyarország
A klub standján megvásárolhatod az Alfissimo! magazin legújabb számát, az Alfa Romeo története 1910-2010 című könyvet, sőt alfás kirakóst és alfás autóskártyát is árulnak majd. Ugyanitt érdeklődhetsz a klubtagságról is.
 
NATA utánfutók
Utánfutó-bemutató a NATA standján. Néha egy Alfa mögé is kellhet!
 

Master Catering
Az ételekért és az italokért a Master Catering felel. Az AlfaCityben már megszokott minőséget és finomságokat kapjátok idén is!
Írta:
Alfa Amore