Spórolj az Alfa Amoréval! - Legyen saját biztosításunk!

2007-09-07  Alfa Amore ajánlat!
Közhely, de a kötelező dolgokat senki sem szereti. Le kell őket nyelni, ahogy a kötelező biztosítás piruláját is. Az Alfa Amore abban szeretne segíteni, hogy ez a pirula jobb ízűbb legyen!
Hírek >> 2007  

Alfa Amore biztosítás? Igen!

Az utakon példátlan az összefogásunk, ezt sokszor bebizonyítottuk már. Most itt a lehetőség, hogy a biztosítások piacán is megmutassuk: egy csapat vagyunk! Ha Te spórolsz, azon más is spórol! Akár 20 százalékos kedvezményt is elérhetünk, megfelelő számú igénylő esetén!

Természetesen ügyelünk a részletekre, és csak olyan biztosítótársaságot választunk partnernek, amely nincs elmarasztalva a PSZÁF által!

Azt gondolod, hogy a TE B10-es kategóriájú biztosításod árát senki sem tudja lejjebb nyomni? Velünk sikerülhet. Új szolgáltatásunkkal amelyet egy komoly magyarországi biztosítótársasággal közösen nyújtunk majd csökkenteni fogjuk a biztosításod árát! Ha kellő számú tagunk jelentkezik, akár 20 százalékot is elérhetjük.

A részleteket folyamatosan közöljük, első körben  válaszolj kérdésünkre, amelyet a szavazás rovatban találsz! Köszönjük!