Tagok >> lasicsviktor >> 156 2.0 Twin Spark

156 2.0 Twin Spark - főkép

Blog

2016-08-13
Megszenvedve, de végre megy :)

Rég nem írtam.. megpihent egy kis időre a kicsi Alfi, elment a fékem jobb hátul, szétégett a tárcsa kihullott a betét ömlött belöle a fékolaj...kicseréltük, két hátsó tárcsa+betét. Mint kiderült szorult a munkahenger, cseréltük azokat is, igaz azokat bontottra. Az még csak jó is lett volna de légtel Tovább »

2016-06-13
Névre írva :)

Nos topicban már írtam róla hogy nemigazán sikeredett az eredetvizsga, alig látszott a motorszám és valószínű adminisztrációs hiba miatt,elírták a motorszámot, és a motorkódot is! Eredtvizsga bukta(06.08). Oké. Hazamentünk.. 1 nap gondolkodás után hogy mi legyen befáradtam a járási hivatalba, ott kö Tovább »

2016-05-22
Hibakód kiollvasás

Mint előző posztomban írtam elhoztam a szerelőtől az autót kinyomócsapágy csere után. Első fékezéskor felvillant az ABS hibajelző. Kiolvastattam,fogazott gyűrű, és jeladó szakadás. Egyenlőre fizuig kinulláztam magam,addig így kell hagynom szegényt. Jobb hátsó fék is cserére szorul nagyon köszörül má Tovább »

2016-05-19
Alfi újra gurul :)

Megvolt a szervíz, a kinyomócsapágy adta meg magát most már újra gurulunk :) nagy az öröm :) bár most valamiért az ABS visszajelzőm világiít. :/ vannak még apróbb hiányosságok amiket pótolni kell de időközben meglesz és jövök egy újabb poszttal :) Km:179670 Tovább »

2016-05-11
Keddig nincs Alfi :(

Megvettem várva várt 156osomat 6-án pénteken :) vasárnap délelött elkezdett rakoncátlankodni a kuplungom :/ délután már semmit sem reagált a kuplung, fékolaj tócsa az autó alatt :/ valószínüleg a váltóban lévő munkahenger megadta magát.hát persze hogy a szerelök ilyenkor mindig foglaltak :/ ked Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum