147 Q2 - főkép

Blog

2019-07-01
Flexicső és stabpálca

Kifújt a flexicsőnél a kipuff, szóval cserélni kellett. cumi volt a csőről a régi flexicsövet leszedni, de sikerült. pár helyen összejelöltem hogy kell a teljes csőnek kanyarognia, igy csak 1szer kellett javitani a 2-2 helyen összepöttyölt darabokat. Enyhe kopogást hallottam a futómű jobb feléről. Tovább »

2019-05-09
Nagyszerviz

Forgalomba helyezés előtt vizsgára gondoltam megkapja a kocsi a nagyszervizt. 4 éves volt a vezérműszij, olajban kb 8e km, szóval esedékes volt. Olajcsere: protec engine flush, olaj jól kicsöpögtetve, új olajleeresztő (alátét gumibetéttel), majd zöld Xado-val feltöltve. Vezérlés: gates power grip és Tovább »

2019-04-27
Felni csinositás

Limitált száriás Abarth szinre fújattam a pillekönnyű Ti felniket. Félmatt lett, azaz a lakkba került mattitó adalék. Nem lett igy annyira fényes, hogy a kocsi bianco nuvola fényezéséről elvonja a figyelmet :) 1 felnit görgőzni kellett, pedig svájcban futott a kocsi. Úgy tűnik ott sincs kaviárral f Tovább »

2019-03-08
Olajak és stabrúd szilent csere

Motul váltóolaj került bele, Ate fékfolyadék és Fuchs szervó olaj. Talán kap még egy Xado váltó revitalizálót Ex120, hogy védve legyen a Q2. Megjöttek a strongflex stabrúd szilentek, úgyhogy nekiveselkedtem a feladatnak, pedig elég ocsmány egy meló. nagyon időigényes. Szokásomhoz hiven törekedtem a Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 Q2
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Bianco nuvola
  • Jellemzők:
    1.9 mJTD Q2. Bianco Nuvola fényezés, Ti felnik limitált Abarth szinben, 5 ajtó, 180k km végig vezetett svájci szervizkönyv.
  • Extrák:
    Gyári Q2 széria opciók + H&R ültetés, Bose hifi, gyári xenon Morimoto mini D2S projektorral, automata szintező és fényszórómosó.

Fotóalbum