159 SW - főkép

Blog

2019-03-11
Kuplung + szervó

Elérkezett az ideje, hogy kicseréltessem a kettőstömegű + kuplung szettet az autóban. Nem is volt kérdés, hogy megint a D.Z-hez viszem a kocsit. Leadtam csütörtök délután, azt mondták, hogy szombat délután már kész is lesz. E helyett már péntek este csörögtek, hogy mehetek a kocsiért! A kuplung sokk Tovább »

2019-02-14
Az első váratlan költség

Nemrég elkezdett elég csúnyán kerregni az autó motorja terhelés alatt. Megijedtem ezért rögtön kértem is időpontot a D.Z-be átvizsgálásra. Kiderült, hogy főtengely szíjtárcsa elkopott és cserélni kell. Már cserés lett volna a vezérlés is, szóval ezzel együtt le lett cserélve az is. Most kezdhetek gy Tovább »

2018-12-04
Első nagyszervíz

Eljött az ideje az első nagyobb szervíznek! Eddig semmi problémám nem volt az autóval, de így szervíz után már egyenesen szerelem. :) A következők voltak cseréljve/javítva rajta: -Olaj, szűrők -Váltóolaj csere -Kézifék kötél -Parkolószenzor meg lett rajta javítva. Az eddigi szervizeken kí Tovább »

2018-09-10
Első benyomás

Kb egy hétig tudtam használni a kocsit mielőtt kijöttem olaszba dolgozni. Ezalatt a hét alatt közel ezer kilométert sikerült megtennem vele és hát nem bántam meg :) Az első héten sikerült egy átvizsgálást is megejteni vele a D.Z-nél, ahol egy kerékcsapágyat kellett s.o.s cserélni. Az autó jó állapot Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 SW
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2011
  • Színe:Szürke
  • Jellemzők:
    2.0 JTDM Distinctive, fekete félbőr ülésekkel, Manual 6 váltóval. Alapmotor 136 LE, de elvileg chippelve van így 180 körüli a teljesítmény. D.Z tuningnál szervizelve :)
  • Extrák:
    Kétoldali digit klíma, blue&me, multikormány, fényre sötétedő belső tükör, elektromos ablakok, tolatószenzor, esőszenzor, hűthető könyöklő.

Fotóalbum