Tagok >> CrocO >> 156 2.0 JTS SW Exkluzív

 - főkép

Blog

2019-02-01
Az Alfa Szatmári épp gyógyítja a szívét

Januárban volt szerencsém újra látni az Alfát a szerelőnel szegényke igencsak ki könyökölt a motorja. Na jó ez egy enyhe túlzás de nincs fényes álapotban a képen látható balról jobbra a harmadik henger bal felső része teljesen eltünt a henger falán erős be marodás... Szatmári Úr ma hívott fel és köz Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.0 JTS SW Exkluzív
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Grafit szürke
  • Jellemzők:
    Fogyasztás : még nem ismert
    Teljesítmény : 166 LE
    Szine: garfit szürke
    Menet stabilizátor : ABS
    5 ajtós
  • Extrák:
    Hivatalosan full extrákkal szerelt:
    Abs, elektromos ablak elöl hátul, állítható kormány magasság,4 zónás légkondi, eső érzékelő, elektromos tükrök, szervó kormány, imobilázer, gyári autó hifi, 8 légzsák, színezett üveg, állítható vezetői ülés magasság, gyári alu felni, tempomat, piros bőr ülés.
  • Egyéb:
    Lehet a fel sorolásba még nem került minden bele mert még csak egyszer vezettem Pécsről Budapestig most az Alfa Szatmári szervizben van mert meg állt. Szatmári úr több hibát is jelzett nekem ezek eddig egy henger 0% kompresszió két további henger 50%-os egy gyertya be éget. A motor lég be ömlő műanyag könyököt ami el volt repedve az autó kereskedő szigszalaggal javította meg... No comment. Ami a Pécsi autó kereskedőt illeti egy rendkívül nem fel készített és le szerivezlt járművet adtak el. Mert Szatmári úr a szemem láttára mutatta meg még rendesen olaj sem volt a motorban és még ráadásul nyári gumikra szerelt autót adtak el nekem. De már a próba vezetés is olyan élményt hagyott bennem hogy semmi pénzért nem bánom meg döntésem örök életemben egy ilyen egzotikus márkára vágytam és most hogy megvan nem eresztem a kislányt.

Fotóalbum